Karateciler Artvin Borçka’da kamp yaptı

Of Belediyesi Karate takımının genç sporcuları, Artvin ve Borçka Belediyeleri tarafından düzenlenen karate etkinliğine katılmak üzere Artvin’e gitti.

Karateciler Artvin Borçka’da kamp yaptı

Of Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde faaliyet gösteren Karate Takımı, yeni sezona da yoğun bir tempoda hazırlanıyor.

 

Geçmiş yıllarda elde ettiği başarılarla ve çıkardığı Türkiye Şampiyonlarıyla adından sıkça bahsettiren Of Belediyesi Karate Takımı, başarılarına yenilerini eklemek için çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürüyor.

 

Antrenör Salih Doğan yönetiminde Of Halk Eğitimi Merkezi’nin giriş katında bulunan salonda çalışmalarını sürdüren Karate Takımında, çeşitli yaş gruplarında çok sporcu eğitim görüyor.

 

Artvin ve Borçka Belediyeleri tarafından düzenlenen Karate Kampına katılan sporcular, hafta sonunu Borçka’da geçirdiler. Bir yandan Borçka’yı gezen genç sporcular, bir yandan da Artvinli sporcularla maç yaparak kendilerini turnuvalara hazırladılar.

 

Amaçlarının sporcuların kaynaşması olduğunu belirten Antrenör Salih Doğan; “Sporcularımızın ilgi ve alakası bizleri mutlu ediyor. Ailelerimiz de önceki yıllara oranla bu yıl daha çok ilgi ve alaka gösteriyorlar. Bu da bizleri başarıya motive ediyor. Düzenlenen bu tür etkinliklerle çocuklarımızı turnuvalara hazırlıyoruz. İnşallah başarılı sporcularımızın sayısını arttıracağız. Bizlere her türlü destek ve imkanı sağlayan Belediye Başkanımıza ve Belediye Yöneticilerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24