Karakaş Trabzon’a Şube Müdürü oldu

Çaykara İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erdoğan Karakaş, Trabzon İl Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevine atandı.

Karakaş Trabzon’a Şube Müdürü oldu

Çaykara İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ballıcalı hemşerimiz Erdoğan Karakaş, Trabzon İl Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevine atandı.

Milli Eğitim Bakanlığı 2020 yılı İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri Şube Müdürlerinin Bölge Hizmetine Bağlı Yer Değiştirme Atama Sonuçlarını açıkladı.

Atama ile çok sayıda il ve ilçe şube müdürünün görev yeri değişirken Çaykara İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erdoğan Karakaş da Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Şube Müdürü olarak atandı.

Erdoğan Karakaş Kimdir?

1979 yılında Of’ta doğdu. İlkokulu Of Fatih İlkokulunda; orta ve lise öğrenimini Of Şehit Ahmet Türkkan lisesinde tamamladı. 2001 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi Sınıf öğretmenliğinden mezun oldu. Gümüşhane'nin Torul ve Trabzon'un Araklı ilçelerinde değişik okullarda idareci ve öğretmen olarak görev yaptı. 2015 yılında girdiği Anadolu Üniversitesi iktisat Fakültesi kamu yönetimi bölümünden 2018 yılında mezun oldu. Avrasya Üniversitesi Yönetim Bilimleri alanında tezli yüksek lisans yaptı.

2014 yılında Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne Şube Müdürü olarak atanan Karakaş, birçok alanda seminer ve kurslara katılarak katılım ve başarı belgesi aldı. Erdoğan Karakaş evli ve 2 çocuk babasıdır.

Of Ajans

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24