Karaismailoğlu Balaban ve Çaykara yolu projelerini inceledi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yapımı devam eden Of Balaban Grup yolu ve Of Çaykara Yolu projelerini inceledi.

Karaismailoğlu Balaban ve Çaykara yolu projelerini inceledi

Of’ta yaşanan sel felaketi nedeniyle Of’a gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yapımı devam eden Of Balaban Grup yolu ve Of Çaykara Yolu projelerini inceledi.

Sel felaketinin ardından Of’a gelen Bakan Karaismailoğlu, geceyi Saraçlı Mahallesi’ndeki Baba Ocağında geçirdi.

Sabah saatlerinde incelemelerine başlayan Bakan Karaismailoğlu, Of Balaban Grup Yolu projesini inceleyerek yetkililerden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Ardından Of Çaykara Yolu’nda incelemelerde bulunan Bakan Karaismailoğlu, burada da proje ve çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler aldı.

Bakan Karaismailoğlu yaptığı açıklamada; “Trabzon'daki Of-Balaban yol projemizde incelemeler yaptıktan sonra, sel felaketinden etkilenen bölge halkımızın taleplerini dinledik. Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermek için tüm birimlerimizi seferber ediyoruz. Trabzon ziyaretimizde Uzungöl'ün bağrındaki Çaykara'da Of-Çaykara Yolu projemizin son durumunu inceledik. İnşallah çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayarak vatandaşlarımızın memnuniyetine şahit olacağız” ifadelerine yer verdi.

Of Ajans

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24