Kadın Kolları'nın programı izleyenleri gülme krizine soktu

Ak Parti Of İlçe Kolları Başkanlığı tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle Sahil Gün Batımı tesislerinde bir eğlence programı düzenlendi.

Of Belediyesi Sahil Günbatımı Tesislerinde düzenlenen programa Ak Parti Trabzon Milletvekili Safiye Seymenoğlu, Ak Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Havva Gümüş, Of Belediye Başkanı Murat Saral, Ak Parti Of İlçe Başkanı M.Hakan Terzioğlu, İl Genel Meclisi Üyesi Dursun Yüksel, Ak Parti Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Eski Başkanı Fazlı Çapoğlu, Belediye Meclis Üyeleri ve partililer katıldı.
 
Programın açılış konuşmasını yapan Kadın Kolları Başkanı Nurcan Hacıahmetoğlu, Kadınlar gününün tarihçesini anlatarak tüm kadınların kadınlar gününü kutladı.
 
Programda kısa bir selamlama konuşması yapan Of Belediye Başkanı Murat Saral programın kadınlar günü programı olduğunu ve dolayısıyle bugün konuşma yapmanın anlamsız olduğunu ve sözü kadınlara vermek gerektiğini belirtmesi salonda gülüşmelere neden oldu.
 
Başkan Saral’ın ardından kürsüye gelen Milletvekili Safiye Seymenoğlu Başkan Saral’a takılarak “Başkan Saral bugün konuşmak istemedi ve sözü bize bıraktı. Tabi erkekler olarak 364 gün onlar konuştuğu için bugünü de bize bırakmış. Teşekkür ediyorum başkanım” diye espiri yaptı.
 
Konuşmasında Mecliste kanunlaşan Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin önlenmesine Dair Kanuna değinen Seymenoğlu, “bu kanunla önemli bir eksikliğin daha giderildiğini ve özellikle de şiddet gören kadınların korunmasının önüne geçilecek. Kanunla Valilerimizin, Kaymakamlarımızın ve tüm yetkililerimizin neler yapacağı, görev ve sorumlulukları açık bir şekilde belirtildi. Bundan sonra herkes birbirine topu atamayacak” dedi.
 
Programda aile içinde kadına karşı şiddeti konu edinen skeç ve kadınlar günüyle ilgili slayt sunumu yapıldı.
 
Programın en ilgi çekici yönü ise kimliği açıklanmayan yöresel bir kadının yöre şivesiyle yaptığı stand up şovdu. İlçe Eski Başkanı Fazlı Çapoğlu, İlçe Başkanı Hakan Terzioğlu ve Kadın Kolları Başkanı Nurcan Hacıahmetoğlu'na espri bir dille takılan meçhul kadın, salondakileri gülme krizine soktu.
 
Programın son bölümünde müzik ve eğlence vardı. Yöresel sanatçı Turan Topçuoğlu kemençe ve türküleri ile davetlilere eğlenceli dakikalar yaşattı.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
CEVDET AYDIN OF
CEVDET AYDIN OF - 12 yıl Önce

AK PARTILI tüm BAŞKANLARIMIZA teşekkür ediyoruz,durmak yok yola sonuna kadar DEVAM...saygılar.

İsmail Arslan
İsmail Arslan - 12 yıl Önce

Evet akpartinin dindar gençlikten algıladığı bu işte

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24