Kabahasanoğlun’dan Miniklere hoş geldin ziyareti

Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu “uyumluluk eğitimine” başlayan miniklere hoş geldin ziyaretinde bulundu.

Kabahasanoğlun’dan Miniklere hoş geldin ziyareti

2018-2019 eğitim- öğretim yılı ilkokul birinci sınıfa giden öğrenciler için erken başladı. Ülkemizde Milli Eğitim Bakanlığı okullarda ilkokula yeni başlayan öğrencilere okula uyum sağlamaları amacıyla  “uyumluluk eğitimi” veriyor.

 

Bu kapsamda birinci sınıfa başlayan öğrenciler okulda velileriyle gidip gelerek okula uyumlu hale getiriliyor. Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu  “uyumluluk eğitimine”  başlayan miniklere hoş geldin ziyaretinde bulundu.

 

Müdür Kabahasanoğlu elinde çikolatayla sınıfları ziyaret edip öğrencilere hoş geldiniz diyerek güzel dilek ve temennilerde bulundu.

 

Kabahasanoğlu öğrencilere yaptığı kısa konuşmada; “Sevgili çocuklar, hepiniz yeni yuvanıza hoş geldiniz. Bakanlığımızın başlatmış olduğu “uyumluluk eğitimi” ile okula yeni başlayan siz minik yavrularımız, bir hafta boyunca okulu ve çevreyi tanıyarak okulların açılmasıyla tam anlamıyla hazır olacağınıza inanıyorum. Biz sizlerin yanınızda olduğumuzu belirtmek, sizlerin ülkemizin geleceği olduğunu ifade etmek, sizlere hoş geldin demek, için sizleri ziyaret etmek istedik. Velilerimizin de burada sizler için nöbet tutmaları

sizlere verdiği değeri ifade ediyor. Biz inanıyoruz ki; okul, veli, öğrenci bir olursa muhakkak başarı olur. Siz değerli velilerimizi bu ilgi ve alakası nedeniyle kutluyorum. Yeni eğitim ve öğretim yılımız kazasız, belasız, başarılarla geçmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24