Kabahasanoğlu okul ve kurum müdürleriyle buluştu

Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Ekim ayı Müdürler Toplantısı’nda Müdür Kabahasanoğlu okul ve kurum müdürleri ile eğitimin gündemini değerlendirdiler.

Kabahasanoğlu okul ve kurum müdürleriyle buluştu

Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okul ve kurum müdürleri eğitim öğretimde başarıyı artıracak, eğitimde varsa aksayan iş ve işlemleri giderecek çözümleri istişare etmek için İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu başkanlığında toplanıyor.

 

Ekim ayı istişare toplantısında müdürlerle bir araya gelen Müdür Kabahasanoğlu, yeni eğitim öğretim yılının açılışından bu ana kadar geçen sürede yapılanların değerlendirmesini yaparak gelecekte yapılması gereken faaliyetler hakkında müdürlerle karşılıklı istişarelerde bulundu.

 

Müdür Kabahasanoğlu’nun başkanlığında yapılan toplantıya Şube Müdürleri Süleyman Bedir, Numan Turan okul ve kurum müdürleri katıldı.

 

Kabahasanoğlu toplantıda yaptığı konuşmada, “Değerli müdürlerim hepiniz toplantımıza hoş geldiniz. Toplantımızın hayırlı olmasını rabbimden diliyorum. Haftaya Cumhuriyetin ilanının 96. yılını kutlayacağız. Bayram hazırlıklarımızı gözden geçirerek en güzel şekilde kutlanmasına elimizden gelen gayreti gösterelim. Gerek liselere giriş sınavları için gerekse üniversiteye giriş sınavları için açılan kursların takiplerini yapalım. Okullarda düzenlenen etkinlikler konusunda birlik ve beraberlik içerisinde katılım göstererek dayanışma anlayışımızı ortaya koyalım. Öğrenci taşıtları konusunda devam takipleri sıkı tutalım, servis denetimlerini zaman zaman yaparak öğrenci güvenliklerini en üst seviyeye çıkaralım. Okulda meydana gelen olaylardan büyük ya da küçük olmasına bakmadan amirlerimizi haberdar edelim. Okul dışı yapılacak sosyal, kültürel, sportif etkinliklerde veli onayı olmadan işlem yapmayalım. Çalışmalarımızı aynı inanç ve kararlılıkla devam edelim” ifadelerini kullandı.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24