İSOMDER 6. Bölge Toplantısını Trabzon'da yaptı

ISOMDER Genel Başkanı İlhami Uçar'ın başkanlık ettiği 6. bölge toplantısı Trabzon İl Başkanı ve Ordu İl Başkanı ile yönetim kurulu üyelerinin katılımı ile Trabzon'da gerçekleştirildi.

İSOMDER 6. Bölge Toplantısını Trabzon'da yaptı

Gerek İl teşkilatlarının, gerekse İSOMDER Yönetim kurulu üyelerinin nasıl çalışması konusunda yapılan istişareler ve yapılacak projeler konusunda görüşmelerin yapıldığı toplantı gün boyu sürdü. 

Toplantının sonunda değerlendirme yapan İSOMDER Genel Başkanı İlhami Uçan, yaptıkları bu çalışmanın ümmet adına yapıldığını ve bütün insanlığın saadeti için sosyal medyanın nasıl faydalı şekilde kullanılabileceğini planladıklarını ifade ederek, 'Dünya ve Ülke Nüfuslarının yüzde 80'ini oluşturan Sosyal Medya kullanıcılarına ulaşma ve  hayırlı çalışmaları bu alan üzerinden yaymak için bu teşkilatı kurduk.' diyerek bu alanı şuurlu Müslümanların bırakmaması gerektiğini  söyledi.

Genel Başkandan sonra söz alan Trabzon il Başkanı Fahri Hacıcaferoğlu, ve Ordu il Başkanı Hakan Özübütün, illeri ile alakalı çalışmalar hakkında raporlarını sundular. 

Toplantının sonunda ise, eğitimden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Koç bölge sorumlusu olarak söz alıp 2019 yılı içerisinde yapılacak  olan sosyal medya eğitimleri hakkında bilgi verdi.

Toplantı dilek temenniler ile son buldu.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24