İŞKUR’dan 300 kişiye iş imkanı

İŞKUR tarafından uygulanan Toplum Yararına Projeler kapsamında Trabzon genelinde 3 bin 500 kişiye iş imkanı sağlanırken Of’ta da 300 kişiye iş imkanı sağlanacak.

İŞKUR’dan 300 kişiye iş imkanı

İŞKUR tarafından uygulanan Toplum Yararına Projeler kapsamında Trabzon genelinde 3 bin 500 kişiye iş imkanı sağlanacak.

 

İŞKUR tarafından son yıllarda uygulanmakta olan Toplum Yararına Projeler kapsamında çok sayıda işsiz, mevsimlik işlerde çalışma imkanı buluyor. Of’ta da uygulanan projelerle de çok sayıda işsiz iş imkanı bulurken, çok sayıda kurum da personel eksikliği nedeniyle hizmet sunumunda yaşadığı soruna kısa vadeli de olsa çözüm bulmuş oluyor.

 

Özellikle Milli Eğitim ve Belediyelere sunulan proje destekleri ile okullardaki temizlik işleri ve çevre temizliği hizmetleri mevsimlik işçilerle sağlanıyor.

 

27 Şubat’ta başvuruları başlayan yeni projelerle Trabzon genelinde 3 bin 500 kişiye iş imkanı sağlayacak olan İŞKUR, Of’ta da yaklaşık 300 kişiye 6 ay süreli iş imkanı sağlayacak.

 

3 Mart’ta sona erecek başvuruların ardından 8 Mart’ta yapılacak kura çekiminin ardından çalışmaya ha kazanan vatandaşlar, 15 Mart ile 13 Eylül tarihleri arasında 6 ay süreyle çalışma imkanı bulacaklar.

 

Projelerle Orman Fidanlık’ta 130, Müftülük bünyesinde 50, Kaymakamlık ve OF Teknoloji Fakültesinde 10’ar, TİSKİ ve Of Belediyesi bünyesinde de 100 kişi olmak üzere yaklaşık 300 kişi iş imkanına kavuşacak.

 

Projeler kapsamında çalışmak isteyenlerin 3 Mart 2017 Cuma günü mesai bitimine kadar Of Belediyesi İşkur Başvuru Noktasına veya Sürmene Hizmet Merkezine başvuru yapabilecekler. İsteyen vatandaşlar başvurularını kullanıcı şifreleri ile internet üzerinden de yapabiliyorlar.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24