İŞKUR İl Müdürü Adnan Zengin Daire Başkanı oldu

Trabzon İŞKUR İl Müdürü Oflu hemşerimiz Adnan Zengin, İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü’nde Daire Başkanlığı görevine atandı.

İŞKUR İl Müdürü Adnan Zengin Daire Başkanı oldu

Trabzon İŞKUR İl Müdürü Oflu hemşerimiz Adnan Zengin, İçişleri Bakanı Oflu Hemşerimiz Süleyman Soylu tarafından İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü’nde Daire Başkanlığı görevine atandı.

 

Yaklaşık 2,5 yıldır Trabzon İŞKUR İl Müdürlüğü görevinde bulunan Zengin, Trabzon’a veda etti.

 

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nde İçişleri Bakanlığı bünyesinde yeni kurulan Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü; Dernekler, Vakıflar ve Sivil Toplum Kuruluşlarının en üst çatısı olacak.

 

Of Kaymakamı Eyüp Fırat ve Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nu ziyaret eden Zengin, verdikleri destekler nedeniyle kendilerine teşekkür etti.

 

Trabzon Gazeteciler Cemiyetin’e de veda ziyaretinde bulunan Zengin, Trabzon basınının çok güçlü olduğunu ve kendilerinden büyük destek gördüğünü söyleyerek, ‘Şimdi Ankara’da olacağım. Kapım her zaman sizlere açık olacak’ dedi.

 

Of doğumlu olduğunu ve uzun yıllar Düzce’de kaldığını belirten Zengin; “Orada evlendim. Çocuklarım orada. Eşim Trabzon’a benimle gelirken tedirgindi. Ama şimdi arkadaşlarına ağlayarak veda ediyor. Görev kutsaldır. Güçlü bir İŞKUR bırakıyoruz. Sayın Bakanımızın verdiği görev ki, terörle mücadele de destan yazıyor. Biz de kendisine Ankara’da bakanlıkta destek olursak ne mutlu bize’ şeklinde konuştu.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24