İlçe Tarım ve Orman’ın yeni Müdürü Sedat Saral

Of İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü görevine Ziraat Mühendisi Sedat Saral atandı.

İlçe Tarım ve Orman’ın yeni Müdürü Sedat Saral

Müdür Hüseyin keleş’in yaş haddinden emekliye ayrılması nedeniyle boşalan Of İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğüne, kurumda Ziraat Mühendisi olarak görev yapan Sedat Saral atandı.

Yaklaşık 19 yıldır Of İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’nde çeşitli birimlerde görev yapan Saral, çok sayıda projede de aktif olarak görev aldı.

Esi Müdür Hüseyin Keleş’in yaş haddinden emekliye ayrılmasının ardından müdür vekili olarak görevlendirilen Saral, bakanlık tarafından müdürlük görevine atandı.

Müdür Saral’ı makamında ziyaret eden Genel Yayın Yönetmenimiz Yüksel Yaşar ve Halkla İlişkiler Müdürümüz Mustafa Yaşar, hayırlı olsun dileklerini ileterek yeni görevinde kendisine başarılar dilediler.

Sedat Saral kimdir?

1973 yılında Almanya’nın Gelsenkırchen'de doğan Sedat Saral, İlk ve Orta öğrenimini Bayburt'ta, Lise öğrenimini ise Of’ta tamamladı. 1992 yılında Trakya Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri bölümünü bitirdi. 1996-2001 yılları arasında Bayburt’ta Sınıf Öğretmenliği olarak görev yaptı. 2001-2007 Yılları arasında Of Tarım İlçe Müdürlüğünde Ziraat Mühendisi olarak görev yapan Saral, 2007-2014 Yılları arasında Tarım ve Orman Bakanlığı İle Japonya Uluslararası İşbirliği Ajansı (JICA), arasında imzalanan Doğu Karadeniz Bölgesindeki Küçük Ölçekli Çiftçilerin Yaşam Seviyesinin iyileştirilmesi Projesi kapsamında Japon uzmanlarla birlikte Eş Uzman ve Bölge Koordinatörlüğü görevlerinde bulundu.2014 yılında Dokap-Tarım Projesinin sona ermesi ile birlikte Of İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünde Ziraat Mühendisi olarak yeniden atandı. 04 Mayıs 2020 tarihinde Müdür Hüseyin Keleş’in yaş haddinden emekliye ayrılmasından sonra İlçe Tarım ve Orman Müdür Vekili olarak atanan Sedat Saral, Eylül ayında müdürlük görevin asil olarak atanı. Müdür Saral evli olup, iki çocuk babasıdır.

Of Ajans

Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2020, 10:41

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN SULUKAN
DURSUN SULUKAN - 3 yıl Önce

SAYIN DEĞERLLİ KARDEŞİM GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLERİM..NİCE YILLARA.SELAM VE SEVGİGİLARİMLA..

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24