İlçe Milli Eğitim’den Müdürler toplantısı

Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kasım Ayı toplantısında ilçedeki eğitim faaliyetleri değerlendirildi.

İlçe Milli Eğitim’den Müdürler toplantısı

Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından aylık düzenli olarak yapılan okul ve kurum müdürleri toplantıları 2016-2017 eğitim öğretim yılında da devam ediyor.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu başkanlığında yapılan Kasım ayı olağan toplantısında; okulların güvenlik konuları, yapılacak merkezi sınavların komisyonları ve sınav güvenliği sağlanmasına dair tedbirlerin gözden geçirilmesi, yaklaşmakta olan TEOG sınavlarına hazırlıkların değerlendirilmesi ve öğrenci devamsızlıklarının titizlikle takip edilmesi konuları ele alındı.

 

Toplantıda bir değerlendirme konuşması yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu: “İlçemizde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı yaşanan talihsiz olay hepimizi derinden sarsmıştır. Hepimiz bu olaydan kendimize dersler çıkarmalıyız. Bu olay da bize göstermiştir ki okullarımızın güvenliğine daha çok önem vermeliyiz. Kamera sistemleriyle güvenlik tedbirlerini artırmalıyız. Samsun’da katıldığımız seminer sınav güvenliğine yönelikti.  Merkezi sınavlar konusunda çok şükür ilçemizde bu zamana kadar aldığımız tedbirler sayesinde bir olumsuzluk yaşamadık. Bundan sonra da aynı ciddiyet ve kararlıkla merkezi sınavlar konusunda dikkatli olunmalı, olumsuzluklar oluşmaması için güvenlik önlemleri alınmalı, öğretmenler bilgilendirilmelidir. Öğrenci devam- devamsızlığı da bakanlığımızın üzerinde önemle durduğu konulardan birisidir. Devamsız öğrencilerin takibinin yapılarak gerekli yazışmaların anında yapılması, yetkili mercilere durumun bildirilmesi önem arz ediyor” ifadelerini kullandı.

 

Kasım ayı müdürler toplantısına İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu’nun yanı sıra Şube Müdürleri Süleyman Bedir, Numan Turan, okul ve kurum müdürleri katıldı.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24