İbrahim Çakır MHP’den aday adayı

Of ve Çevresi Kültür Yardımlaşma Derneği Başkanı Oflu hemşerimiz İbrahim Çakır, 7 Haziran’da yapılacak olan 25.dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinde MHP’den Trabzon Milletvekili adayı oldu.

İbrahim Çakır MHP’den aday adayı

7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan 25.dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Milletvekilliği için aday adaylığını açıklayan “Oflu Adaylar” listesine İbrahim Çakır da eklendi.

 

1999 ve 2002 yıllarında yapılan 21. ve 22.dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinde MHP’den Trabzon Milletvekili Adayı olarak listeye giren ve 2011 seçimlerinde de aday adayı olan Eğitimci İbrahim Çakır, 7 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde yeniden aday adayı oldu.

 

İbrahim Çakır Kimdir?  
1960 yılında Of Doğançay Mahallesi’nde doğan Çakır, İlk, orta ve lise tahsilini Of'ta tamamladı. Atatürk Üniversitesi Eğitim Fakültesini bitirdikten sonra, yurdun çeşitli yerlerinde öğretmenlik ve idarecilik görevlerinde bulundu. Milli Eğitim Bakanlığı Bilgisayar Eğitimi ve Hizmetleri Genel Müdürlüğü Ölçme Değerlendirme ve Yerleştirme Merkezi (ÖDYM) Müdür Yardımcılığı ve Bayındırlık ve İskan Bakanlığı Bakan Danışmanlığı görevlerinde bulundu. 21. ve 22. dönem milletvekilliği genel seçimlerine Milliyetçi Hareket Partisinden Trabzon Milletvekili adayı olarak katıldı. Türk Eğitim Sendikası, Kamu Çalışanları Vakfı, Ankara Karadenizliler Derneği, Karadeniz’in Özelliklerini Yaşatma Derneği, Türk Ocakları gibi kitle teşkilatlarında üye ve yönetici olarak görev yaptı. Halen merkezi Ankara’da bulunan Of ve Çevresi Kültür, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Genel Başkanı olan İbrahim Çakır evli ve üç çocuk babasıdır.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN SULUKAN.
DURSUN SULUKAN. - 9 yıl Önce

BOL ŞANSLAR.

of
of - 9 yıl Önce

hayırlı olsun ofumuz icin hayırlı olur

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24