Hüseyin Taflan Of’tan göz yaşları ve dualarla uğurlandı

Yakalandığı Covid hastalığı nedeniyle vefat eden sağlık memuru Hüseyin Taflan, Of Devlet Hastanesi’nde düzenlenen törenle Akçaabat’a uğurlandı.

Hüseyin Taflan Of’tan göz yaşları ve dualarla uğurlandı

Koronavirüse yakalanan ve tedavi gördüğü KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’nde vefat eden Sağlık Memuru Hüseyin Taflan (47) için, 17 yıldır görev yaptığı Of Devlet Hastanesi’nde veda töreni düzenlendi.

Of Devlet Hastanesi bahçesinde yapılan törende ilk olarak Hüseyin Taflan’ın hayat hikayesi okundu. Hüseyin Taflan’ın mesai arkadaşları anılarını, duygu ve düşüncelerini ifade ettiler.

Of Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Şaban Uysal da bir konuşma yaptı. Başhekim Uysal, güler yüzüyle, çalışkanlığıyla, fedakarca çalışmalarıyla Hüseyin Taflan’ın unutulmayacağını, her zaman rahmet ve minnetle anacaklarını belirterek kendilerine Allah’tan rahmet ailesine, sevenlerine sabırlar dilediğini ifade etti.

Başhekimi Uysal’ın konuşmasının ardından Kıyıboyu Camii İmam Hatibi Mehmet Türkyılmaz Kur’an-ı Kerim okudu ve dua yaptı. Duaların ardından gözyaşlarıyla Hüseyin Taflan’ın tabutu mesai arkadaşları ve sevenleri tarafından cenaze aracına konularak defnedilmek üzere memleketi Akçaabat’a uğurlandı.

Çevresinde sevilen bir kişi olan Hüseyin Taflan için düzenlenen törene Trabzon İl Sağlık Vekili Dr. Kemal Süleyman, Of Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Şaban Uysal, mesai arkadaşları, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Of Ajans

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2021, 21:56

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
Baba
Baba - 2 yıl Önce

mevlam rahmet eylesin.

hasan kayıkçı
hasan kayıkçı - 2 yıl Önce

Rabbim mekanını cennet eylesin. Sağlık şehidimizin

DURSUN SULUKAN EMEKLİ OF KAYMAKAMLIK YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ.
DURSUN SULUKAN EMEKLİ OF KAYMAKAMLIK YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ. - 2 yıl Önce

ALLAH RAHMET ETSİN. GERİDE KALAN TÜM AİLE FERTLERİNE BAŞ SAĞLIĞI DİLERİM.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24