Hüseyin Ayaz’dan Trabzon STK’larına çağrı

TDK Başkanı Hüseyin Ayaz, ülke genelinde faaliyet gösteren Trabzon’un Sivil Toplum Kuruluşlarına seslenerek TDK çatısı altında buluşmaya davet etti.

Hüseyin Ayaz’dan Trabzon STK’larına çağrı
Trabzon Dernekleri Konfederasyonu  ve Trabzon Sivil Toplum Kuruluşları Akademisi Başkanı Hüseyin Ayaz, Trabzon’un sivil toplum kuruluşlarına çağrı yaptı.

 

Trabzon’un dernek, vakıf, federasyon ve konfederasyonları el ele verip bölge ve halk için çok daha büyük projeler üretmeleri gerektiğini ifade eden Başkan Ayaz; “Trabzon’un tanınırlılığını çok daha yukarılara taşımalıyız. En başta bölge insanına nasıl daha faydalı olabilirizi konuşmalıyız. Bölgemizin hak ettiği yeri ve değeri alması için sivil toplum kuruluşları olarak, bir yıldan beri çalışmaları devam eden ve  kurulma aşamasında olan TDK Trabzon Dernekleri Konfederasyonu  ve TAKADEMİ Trabzon Sivil Toplum Kuruluşları Akademisi çatısı altında birleşmeye davet ediyorum. Derdi Trabzon, amacı  hizmet olan tüm  sivil toplum kuruluşlarının çatısı olacak bu platformda buluşmak dileğiyle” ifadelerini kullandı.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24