Hırsız habercinin kapısını çaldı...

Son dönemde artış gösteren hırsızlık olayları sınır tanımıyor. Pazar Günü dinlemeyen hırsız, Genel Yayın Yönetmenimiz Yüksel Yaşar’ın evine girdi.

Hırsız habercinin kapısını çaldı...
Of ve bölgede son dönemlerde artış gösteren hırsızlık vakalarının ardı arkası kesilmiyor.
 
Bir süre önce Of’un çeşitli köylerinde çok sayıda eve giren hırsızlar, vatandaşları tedirgin ederken son vaka haberciye denk geldi.
 
Genel Yayın Yönetmenimiz Yüksel Yaşar’ın evinin kapısını kıran hırsız veya hırsızlar, evden bir şey alamadan çıktılar.
 
Pazar günü olması nedeniyle saat 16.30’a kadar ailesi ve çocuklarıyla birlikte evde olduğunu belirten Yaşar, “Havanın yağışlı olması nedeniyle çocuklarla birlikte evdeydik. İkindi vakti alış-veriş yapmak üzere dışarı çıktık. Büyük oğlan dersaneden geldiği için evde uykudaydı. Alışverişi tamamlayıp saat 18.30 sularında çocukları eve bırakıp gazeteye geçtim. Hanımın telefonda kapının kilit kısmının zorlanmış ve kapının açık olduğunu söylemesiyle eve döndüm. Kapının zorlanarak açıldığını gördüm. Oğlan evin yatak odaları bölümünde hala uyuyordu. Laptop oturma odasında masanın üzerindeydi. Ona bile dokunmamışlar. Ne olduğunu anlayamadık. Hırsızlık amacıyla girilmiş olsa laptopu almaları gerekirdi. Evde para ve altın bulunmadığından herhangi bir şey de alamamışlar. Uyuyan çocuğu fark edip kaçmış olabilirler. Ya da başka bir sesle korkmuş kaçmış olabilirler” diye konuştu.
 
Genel Yayın Yönetmenimiz Yaşar’ın olayı Polise bildirmesinin ardından olay yeri inceleme ekipleri eve gelerek incelemelerde bulundular.
 
Olay yeri ekipleri ve Polis Memurları ile haberler ve olaylar nedeniyle sürekli buluştuklarını belirten Yaşar, “Bu kez haber kapıya geldi. Bu tür olayları başka yerlerde takip ediyor, mağdur ve yetkililerden bilgi alıyorduk. Bu kez adeta haber kapımıza geldi” dedi.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
CEVDET AYDIN OF
CEVDET AYDIN OF - 12 yıl Önce

cok geçmiş olsun YÜKSEL beye ve AİLESİNE, kendilerine birsey olmadiği için cok sevindim ALLAH korudu yönetmenimizi ve ailesini.ALLAH belasini versin hırsızların....

hızır gündoğdu
hızır gündoğdu - 12 yıl Önce

yüksel bey ve ailesine geçmiş olsun

yılmaz çan
yılmaz çan - 12 yıl Önce

Aynı şerefsizlerden biri de benim eve girmişti. 300 gr altın ve 8000 tl nakitle çıkmıştı. Bu şerefsizler nakit çalışıyor benim de 2000 tl değerinde kameramı almamıştı. Tek merak ettiğim altınları kaç liradan bozduğu şerefsizin.O zaman yaklaşık 30 tl den bozmuştur saklasaydı şimdi 100 tl den bozacaktı.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24