Her Yönüyle Trabzon'dan en özel fotoğraflar

Ankara’da düzenlenen “Her Yönüyle Trabzon” etkinlikleri sona erdi. Dört gün devam etkinlikleri takip eden Of Havadis, etkinliklerin en güzel fotoğraflarını sizlere sunuyor.

Her Yönüyle Trabzon'dan en özel fotoğraflar
Trabzon Vakfı ve Trabzon Dernekleri tarafından bu yıl 6.sı düzenlenen “Her Yönüyle Trabzon” etkinlikleri Ankara’da yapıldı.
 
23-26 Şubat tarihleri arasında Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliklerde Trabzon’un çok sayıdaki ilçelerinin yanı sıra Of, Çaykara ve Dernekpazarı Belediyeleri de açtıkları standlarda yerlerini aldı.
 
Of Kaymakamı Tuncay Sonel, Of Belediye Başkanı Murat Saral, Ballıca Belediye Başkanı Emin Bilgin, Gürpınar Belediye Başkanı Mehmet Öztürk, Cumapazarı Belediye Başkanı Ahmet Saral, Bölümlü Belediye Başkanı İsmail Mercan ve Ak Parti Of İlçe Başkanı Hakan Terzioğlu Of Belediyesi’nin standında misafirlere ev sahipliği yaparken diğer ilçelerin standları da ziyaret ettiler.
 
Etkinliklere çok sayıda hemşerimiz de katıldı. İş dünyasi, bürokrasi ve siyasilerden çok sayıda isim, etkinklilerde açılan standları ziyaret etti.
Of Belediyesi standına uğrayan ziyaretçilere çay ikram edilirken, Of’un tarihi yöresel ürünlerine ve horon ekibine ilgi büyük oldu.
 
Etkinlikleri takip eden Of Havadis, etkinliklerin en güzel resimlerini sizlere sunuyor...

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
behcet
behcet - 12 yıl Önce

benum askerlik yaptığım yerede uğrarsanız memnun olurum hava lojistik komutanlığı eskişehir yolu üzeri

sinan
sinan - 12 yıl Önce

Of u tanıtan ofun kültürünü tüm türkiyeye duyuran of belediyesi ve çalışanlarına teşekkür ederim..
Güzel bir stant ve çalışma olmuş....

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24