Hayratlılar Büyükşehir’in Ramazan İftarında buluştu

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Hayrat ilçesinde düzenlenen açık hava iftarında Hayratlılarla birlikte oruç açtı.

Hayratlılar Büyükşehir’in Ramazan İftarında buluştu

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından geçen yıl başlatılan Geleneksel İftar programı bu yıl da Hayrat’tan başladı.

 

Başkan Gümrükçüoğlu, Hayrat ilçesinde düzenlenen açık hava iftarında Hayratlılarla birlikte oruç açtı.

 

İftar yemeğine; Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi I. Başkanvekili Seyfullah Kınalı, Hayrat Belediye Başkanı Mehmet Nuhoğlu, Ak Parti Hayrat İlçe Başkanı Salih Öztel, STÖ temsilcileri, siyasiler ve yüzlerce vatandaş katıldı.

 

İftar programının ardından katılımcılara seslenen Başkan Gümrükçüoğlu, yıllarca hekimlik yaptığı Hayrat’ın gönlünde ayrı bir yeri olduğunu ifade etti.

 

Başkan Gümrükçüoğlu; "Allah (C.C.) oruçlarımızı, ibadetlerimizi kabul etsin inşallah.

Allah (C.C.) inşallah kendisine kul, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V.)'e ümmet olmayı bizlere nasip eylesin. Zamanlarınızı ayırdınız. Bu iftarda bir ve beraber olmamızı, Hayrat’ın bu güzel zemininden bütün Trabzon’umuza, memleketimize, İslam coğrafyasına, bütün Türkiye'ye ve Dünya'ya 'Ramazan Müslümanların bayramıdır, barışıdır, kardeşliğidir, bütün diğer Müslüman ülkelerdeki dindaşlarımızla ve bütün insanlıkla barış ve kardeşlik içinde buluşmak istiyoruz' mesajını vermeniz münasebetiyle hepinizden Allah (C.C.) razı olsun. Allah (C.C.), bu Ramazan boyunca, bütün ömrünüz boyunca hepinizi kazadan beladan korusun. Hep beraber inşallah, kazasız-belasız bayrama da erişmemizi nasip eylesin.

Ben burada gönlümde ayrı bir yeri olan, yıllarca hekimlik yaptığım yerde sizlerle birlikte olmaktan ne kadar mutlu olduğumu kelimelerle anlatamıyorum. İslam'ın birliğine verdiğiniz ehemmiyeti bu iftar vesilesiyle de görmüş oluk. Allah (C.C.) tekrar tekrar hepinizden razı olsun ve bütün İslam coğrafyasında inşallah hürriyetlere ve İslam devletlerine kavuşmayı nasip eylesin. Hepinizin ayaklarına sağlık" ifadelerini kullandı.

 

Hayrat Belediye Başkanı Mehmet Nuhoğlu da konuşmasında Başkan Gümrükçüoğlu'nun geçen yıl olduğu gibi bu yıl da ilçeler arasında ilk iftar programını Hayrat’ta gerçekleştirdiğini ifade ederek; "Hayrat'a her zaman özel önem veren Sayın Başkanımız bizleri onurlandırmıştır, bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir" şeklinde konuştu.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24