Hayrat’ın Saadet Başkanı Yıldız’dan Zeytin Dalı’na destek

Saadet Partisi Hayrat İlçe Başkanı Behram Yıldız, Ocak Ayı İlçe Divan toplantısında yaptığı açıklamada “Zeytin Dalı Harekatını başta genel başkanımız olmak üzere tüm parti teşkilatları olarak coşku ile karşıladık” dedi.

Hayrat’ın Saadet Başkanı Yıldız’dan Zeytin Dalı’na destek

Saadet Partisi Hayrat İlçe Başkanlığı gerçekleştirdiği Ocak Ayı İlçe Divan toplantısında konuşma yapan İlçe Başkanı Behram Yıldız, gündeme ilişkin önemli açıklamalar yaptı.

 

İlçe binasında yapılan Ocak Ayı İlçe Divan Toplantısında konuşan İlçe Başkanı Behram Yıldız, Türkiye'nin bir hafta önce başlattığı sınır ötesi harekete parti olarak destek verdiklerini söyleyerek, "Kahraman ordumuzun sınır güvenliğini tesis etmek üzere ülkemize gözü olan emperyalist güçlere haddini bildirmek için başlattığı Zeytin Dalı Harekatını başta Genel Başkanımız olmak üzere tüm parti teşkilatları olarak coşku ile karşıladık" diyerek kahraman Mehmetçiğin mümkün olan en az zayiatla ülkemize sağ salim dönmeleri için dualar ettiklerini söyledi.

 

ÇİRKİN İFTİRA VE YALANLARI KINIYORUZ

İlçe Başkanı Yıldız, "Kıbrıs barış harekatının kararını veren Milli Görüş'ün tek siyasi partisi olan Saadet Partimizi son dönemde oldukça müteessir eden fitne ve iftiraları Hayrat Saadet Parti Teşkilatı olarak nefretle şiddetle lanetliyoruz. Besleme kanallarda yalakalık yolu ile tetikçilik yapan bu çanak yalayıcı çukurların son zamanlarda Partimizin dik duruşu karşısında adeta çıldırırcasına yaptığı alçakça iftiralar asla Milli Görüş'ü karalamaya yetmez. Milli Görüş Sultan Fatih'in kaptan köşküdür ve asla kayığı takip etmez fakat bu yalaka takımı alçakların tek korkusu çıkarları menfaatlerinin bitecek olmasından kaynaklanan endişelerdir" dedi.

 

KARDEŞLİĞİMİZİ BOZMAK İSTİYORLAR

Yıldız, "Değerli genel başkanımız Temel Karamollaoğlu gerçekten ülke siyasi tarihine yeni bir ivme katan bilge bir insandır. Ülkenin kamplaşma ötekileştirme süreci yaşadığı bu ortamda insanların gerçek gündemlerini düşünmeye sevk eden kardeşlik dokusunu esas alan milli politikaları ile gerçekten bir çığır açmıştır. Bütün korkuları karanlığın bitmesi olan bu karanlık odakların ahlaksızca saldırılarının gerçek nedeni budur" diyerek kardeşliği bölmek isteyenlerin sonuna kadar karşısında olacaklarını ifade etti.

 

KARANLIĞIN EN KOYU ANI,
AYDINLIĞA EN YAKIN ZAMANDIR

Milli Görüş'ün bu ülkeye çok büyük hizmetleri olduğunu hatırlatan Yıldız, "Ülkemiz tarihinde CHP ile tarihi Kıbrıs harekatını başarmış olan, MHP, AP ile efsane ağır sanayi hamlelerini gerçekleştiren, % 21 oy oranı ile DYP ile kurduğu koalisyon döneminde Ak Parti’nin 16 yılda bu halka veremediği zammı çiftçiye, memura, emekliye, bağkurluya, dula ve yetime veren bir misyondur milli görüş. Allah'ın izni ile tekrar işbaşına geleceğiz ve bu menfaat şebekelerinin bu asalakların bu karanlık odakların beklentilerini boşa çıkaracağız" diyerek "Unutmayalım ki karanlığın en koyu anı, aydınlığa en yakın zamandır" sözü ile konuşmasını tamamladı.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24