Hayırsever İşadamından öğrencilere giyecek yardımı

Başkan Sarıalioğlu, ilk ve ortaokul öğrencileri için hayırseverlerden temin ettiği giyecekleri okul müdürlerine teslim etti.

Hayırsever İşadamından öğrencilere giyecek yardımı

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of’ta eğitim gören ihtiyaç sahibi ilk ve ortaokul öğrencileri için hayırseverlerden temin ettiği yardımları öğrencilerin okul müdürlerine teslim etti.

 

Of Belediyesi Toplantı Salonunda düzenlenen teslim töreninde konuşan Başkan Sarıalioğlu; “Peygamber Efendimiz buyuruyor ki; ‘Sizin en hayırlınız insanlara en faydalınızdır.’ Başka bir hadiste de buyuruyor ki; ‘Komşusu açken, tok yatan bizden değildir.’ Bu şiar ile İlçemiz İlk ve Ortaokullarda eğitim öğretim gören ve ihtiyaç sahibi öğrencilerimize kışlık giyecek yardımlardan dolayı hayırsever işadamımız Murat Saral kardeşime teşekkür ediyorum. İnşallah bu hayırseverlerin sayısı artar. İnançla yapılan her hayrın büyük önemi vardır. Hayatımızın her safhasını iyilikle geçirmeliyiz. Hem dünya da hem ahirette saadete kavuşmanın yolu budur” ifadelerini kullandı.

 

Törene katılan İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu da yaptığı açıklamada “Peygamber Efendimiz buyuruyor ki; Bir hayra vesile olan o hayrı yapan gibidir” Giyecek malzemelerin temin eden sayın İşadamımız Murat Saral beye çok teşekkür ediyorum. Bu hayra vesile olan Sayın Başkanımıza da çok teşekkür ediyorum. İhtiyaç sahibi öğrencilerimiz için bu soğuk kış günlerinde bu kışlık giyecekler öğrencilerimizin önemli bir ihtiyaçlarını karşılayacak. Allah’tan hayırseverlerimizin sayılarının artmasını diliyorum” dedi.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN SULUKAN.
DURSUN SULUKAN. - 7 yıl Önce

İLÇEMİZDEKİ HAYIR SEVEN İŞ ADAMLARIDAN ALLAH RAZI OLSUN.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24