Hayırsever İş insanından temizlik ekibine bayram yardımı

Oflu Hayırsever bir iş insanı, Of Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde görev yapan temizlik işçilerine bayram yardımı yaptı.

Hayırsever İş insanından temizlik ekibine bayram yardımı

Adının açıklanmasını istemeyen Oflu hayırsever bir iş insanı, Of Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde görev yapan temizlik işçilerine bayram yardımı yaptı.

Of Esnaflarından İlyas Türkyılmaz’ın aracılık ettiği 25 bin TL’lik yardım, Of Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Yüksel Yaşar’a ulaştırıldı.

Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde görev yapan işçi ve şoför toplam 33 personele verilmek üzere zarflara konulan 25 bin TL’lik yardım, belediye toplantı salonunda düzenlenen törenle bayram öncesinde personele takdim edildi.

Törene katılan Başkan Yardımcısı Mehmet Öztürk, hayırsever iş insanına teşekkür ederken İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Yüksel Yaşar ise yaptığı açıklamada; “Değerli iş insanımıza bu güzel düşüncesi nedeniyle teşekkür ediyoruz. Belediyemiz bünyesinde toplam 137 personelimiz görev yapıyor. Hepimizin yaptığı iş elbette değerli. Ama Temizlik Müdürlüğümüz bünyesinde görev yapan işçi ve şoför arkadaşlarımız daha önemli bir görev ifa ediyorlar. Bizler ne kadar başarılı işler, güzel hizmetler sunak da temizlik işçilerimizin yaptığı hizmet çok daha önemli bir hizmet. Onların yaptığı hizmetle şehrimizi çöplerden arındırıyoruz. Şehrimizi daha güzel hale getiriyoruz. Onların bu özel gayretinin bir hayırseverimiz tarafından görülüp ödüllendirilmesi bizler de ziyadesiyle mutlu etmiştir. Kendisine teşekkür ediyoruz. Hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz. Yoğun programları nedeniyle Belediye Başkanımız Sayın Salim Salih Sarıalioğlu ve Başkan Yardımcımız Şevki Saral, programa katılamadılar. Onların da sizlere selamı var. Hayırseverimize de teşekkürlerini ilettiler” ifadelerini kullandı.

Of Ajans

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
a.y
a.y - 3 yıl Önce

Utanmıyormusunuz verdiğiniz yardımı göstermeye,insanları teşhir etmeye.Hani bir ein verdiğini diğer el bilmiyeyecekti.

yaşar
yaşar - 3 yıl Önce

reklam verse daha pahalı olurdu..

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24