Haydi Çocuklar Camiye

Of Müftülüğü Karne Tatiline özel olarak hazırladığı proje ile tatil sürecinde vakit namazlarını camilerde cemaatle kılacak öğrencileri ödüllendirecek.

Haydi Çocuklar Camiye

Of Müftülüğü tarafından hazırlanan “Haydi Çocuklar Camiye, Camiye Koşuyoruz Namazla Buluşuyoruz” projesi ile öğrencilerin karne tatili sürecinde vakit namazlarını camilerde cemaatle kılması amaçlanıyor.

Of Müftüsü Özcan Yılmaz, Of Müftülüğü görevine başlamasının ardından hayat geçirdiği bir çok proje ile Of halkının takdirini toplamaya devam ediyor.

Okullarda Öğrencilerle Buluşma programları, Cuma Geceleri Ailece Camilerde Buluşma programları ve Sabah Namazı Buluşmaları başta olmak üzere çok sayıda etkinlikle özellikle gençleri hedefleyen projelerle önemli irşad programları gerçekleştiren Of Müftülüğü, karne tatiline özel olarak hazırladığı “Haydi Çocuklar Camiye” projesi ile de öğrencilerin vakit namazlarını cemaatle kılma alışkanlığı kazanmasını amaçlıyor.

21 Ocak – 5 Şubat 2023 tarihleri arasında uygulanacak proje kapsamında 16 gün boyunca toplam 80 vakit namazı Camilerde cemaatle kılacak öğrencilere 750 TL hediye edilecek. 75-79 vakit namazı cemaatle kılacak öğrencilere 500 TL, 60-74 vakit namazı cemaatle kılacak öğrencilere ise 300 TL hediye edilecek.

Of Ajans

Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2023, 13:56

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24