Haydar Dayıoğlu Of Şoförler Odası başkanlığına aday oldu

Ocak ayında yapılacak olan Of Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı için adaylığını açıklayan Haydar Dayıoğlu, çözüm odaklı ve sorunları yerinde çözen bir yönetim anlayışı ortaya koyacaklarını ifade etti.

Haydar Dayıoğlu Of Şoförler Odası başkanlığına aday oldu

Of Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın Olağan Genel Kurulu 14 Ocak 2018 tarihinde yapılacak. Başkanlık için adaylığını açıklayan Haydar Dayıoğlu, şoför esnafına önemli vaadler veriyor.

 

Biz sahipsiz esnafın sesi olmak için adayız

Şoför esnafının sesi olacaklarını ifade eden Başkan Adayı Haydar Dayıoğlu; Sevgili Şoför Kardeşlerim; Bizler hep beraber çile çektik. Siz taksici kardeşlerim uzun zamandan beri çile çektiniz, mağdur oldunuz. Haksızlığa uğradınız. Sahipsiz, kaldınız, paranızı alamadınız, kimse ve mevcut oda yönetimi sesinizi duymadı. Değerli kardeşlerim, yıllardır kazandığınız alın terinizi çar çur ettiler. Sizlere karşı yapılmadık hukuksuzluk kalmadı. Hep veren değil, sizlerden alan oldular. Taksici esnafımızı perişan ettiler. Artık bundan sonra bu emek ve alın teri sömürgecilerine karşı ailenizin, sizlerin ve şoför esnafımızın hakkını korumak için hep birlikte “SET” olmanın zamanı gelmiştir. Saygı değer esnaf kardeşlerim, bizim mesleğimiz onurlu ve haysiyetleridir. Kamyoncu, taksici, minibüsçü esnafı sahipsizdir. Biz sahipsiz esnafın sesi olmak için adayız. Sizin sorunlarınızı biliyoruz ve çözmek için buradayız. Şoförler Odası sadece evrak satılan, plaka basılan yer olmayacaktır. Aday olmamızın temel amacı da bu zihniyeti ortadan kaldırmaktır. Değerli şoför Arkadaşlarım, odamızın şeffaf bir yönetim ve mensuplarının sorunlarına çözüm üreten bir yapı haline getireceğiz.

 

Başkan Adayı Dayıoğlu’nun Yapılacaklar Listesi

Dayıoğlu başkan seçilmesi halinde yapacaklarını ise şöyle sıraladı;

Şoför esnafı için yardım sandığı kurulacak.

Şoför esnafına gelir getirici Kooperatif ve birlikte kurulacak.

Şoför esnafına ucuz mazot uygulaması yapılacak. Solaklı, Eskipazar ve Of Merkez olmak üzere 3 bölgede yakıtçılarla anlaşarak,  % 7’ye kadar ucuz mazot temin edilecek.

Şoförler esnafına ait lokal açılacak. Şoför arkadaşların kaynaşması için günlük oturacakları çay evi olacak.

24 saat hizmet veren ambulans alınacak.

Şoförlere ücretsiz hukuk yardımı yapılacak.

24 saat ücretsiz çekici hizmeti verilecek.

Şoförlere trafik sigorta priminde indirimli anlaşma yapılacak.

Şoför esnafına araç yenileme işlemlerinde bankalar nezdinde yardımcı olunacak.

Her 2 ayda bir şoför esnafıyla toplantı yapılacak.

Korsan yolcu alımına Jandarma Trafik el ele verilerek önüne geçilecek.

Duraklar daha aktif hale getirilecek.

Köy minibüslerinin Of’taki durak sorunları çözülecek.

Şoför esnafına KOSGEB kredisini ve desteğini sağlayacağız.

Şoförler odasında havuz oluşturulacak, şoför kardeşlerimizin cenaze, düğün ve hasta anlarında bu havuzdan yardım yapılacak.

 

Haydar Dayıoğlu Kimdir?

1969 yılında Of’un Kumludere Mahallesinde doğdu. İlk ve Orta Öğretimini Kumludere Mahallesinde ve Eskipazar Mahallesinde tamamladı. Liseyi Of’ta Of Şehit Ahmet Türkkan Çok Programlı Lisesi’nde okudu. Üniversiteyi Anadolu Üniversitesi İktisadi Fakültesi’nde tamamladı. 22 yıldır ticaretle uğraşmaktadır. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24