Hastikozlu gençlerden Ramoğlu Kültür Merkezi’ne ziyaret

Aşağı Kışlacık (Hastikoz) Mahallesi’nin gençleri Onursal Başkanları Hüseyin Ayaz’ın önderliğinde Of Belediyesi Karikatürist-Ressam Ziya Ramoğlu Kültür ve Sanat evini ziyaret ettiler.

Hastikozlu gençlerden Ramoğlu Kültür Merkezi’ne ziyaret

Aşağı Kışlacık (Hastikoz) Mahallesi Derneği’nin Onursal Başkanı Hüseyin Ayaz mahallesine ve mahalle sakinlerine hizmet etmeyi sürdürüyor.

 

Mahallenin gençlerini Of’un tarihi ve kültürel değerleri hakkında bilgilendirmek isteyen Başkan Ayaz, bir grup gençle birlikte Of Belediyesi Karikatürist-Ressam Ziya Ramoğlu Kültür ve Sanat evini ziyaret etti.

 

Atalarının yaşam süreçlerinde kullandıkları tarihi eşyaları ilgi ve hayretle inceleyen gençler, böyle tarih kokan güzel bir mekanın bilinmemesinin kendileri ve tüm gençlik adına büyük bir eksiklik olduğunu belirterek Onursal Başkan Hüseyin Ayaz'a teşekkür ettiler.


Başkan Ayaz ziyarette yaptığı açıklamada dalında yapmış olduğu başarılı çalışmalarla ilçemizin ve bölgemizin ismini dünyaya duyuran Ziya Ramoğlu’na ve bu güzel merkezi Of’a kazandıran Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’na ve merkez çalışanlarına teşekkür etti.

 

Başkan Ayaz, ziyaretin ardından gençlere Sürmene Pidesi ve Memişağa Konağı’nda çay ikram etti.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24