Halim Kaya Vilayetler Birliği yönetiminde

Trabzon İl Genel Meclisi’nin Oflu üyesi Halim Kala, Vilayetler Birliğinin yönetim kurulu üyeliğine seçildi.

Halim Kaya Vilayetler Birliği yönetiminde

Trabzon İl Genel Meclisi’nin Oflu üyesi Halim Kala, Vilayetler Birliğinin dün yapılan genel kurulunda yönetim kurulu üyeliğine seçildi. Kaya Türkiye genelinde aday olan 17 il genel meclisi üyesi arasından en fazla ikinci oyu olarak yönetimde yer aldı.

 

Türkiye Vilayetler Birliği seçimleri yapıldı. 5 Vali 5 de Türkiye genelindeki il genel meclisi üyeleri arasından seçilen yönetim kurulu üyeliğinde Trabzonlu il genel meclisi üyesi Halim Kaya meclis üyeleri arasından en fazla oyu alan ikinci isim oldu.

 

Daha öncede Vilayetler Birliği yöneticiliği yapan Kaya, birliğin Trabzon’da otistik çocuklarla ilgili olarak yaptırdığı okulun önderliğinde bulunmuştu. Bu seçimlerde  Türkiye genelinden 17 kişi vilayetler birliği yöneticiliğine il genel meclisi kontenjanından aday oldu. Kaya, 17 üye arasından en fazla ikinci oyu alarak yönetimi seçilmesi ile büyük bir başarı elde etti. Kaya, vilayetler Birliğinin Trabzon’a dönük önemli yatırımlarda bulunması için elinden geleni yapacağını belirtti.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN SULUKAN-EMEKLİ OF KAY.YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ
DURSUN SULUKAN-EMEKLİ OF KAY.YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ - 12 yıl Önce

Değerli MUHTAR-İL ENCÜMEN ve şimdide VİLAYET BİRLİĞİ YÖNETİMİNE seçildiniz.Tüm görevlerinizde de göstermiş olduğunuz başarıların devamını diler esenlilik ve mutluluk dilerimle saygılar sunarım.

Murat KARAKAŞ
Murat KARAKAŞ - 12 yıl Önce

ALLAH utandırmasın..Tebrikler..

halo dayı
halo dayı - 12 yıl Önce

Halim bey sizi tebrik ediyorum halo dayı olarak sizden kurur duyuyorum
başarıların devamını diliyorum . of da güzel bir ekip oluşmuştur belediye başkanı ilçe başkanı v.s sizde bizi vilayetler birliğinde temsil edeceksiniz ALLAH yardımcınız olsun. saygılarımla...

Barbaros Kavalci
Barbaros Kavalci - 10 yıl Önce

Oncelikle muhtarlik'tan ba$layip kademeleri laikiyle a$tigi icin yurekten kutluyorum.Of'tan ba$layip butun memleket sathindaki ba$ta camii Tuvaletleri olmak uzere meydan,park v.s. kisacasi butun umumi tuvaletlerin cevreye yaki$ir temiz ve bedava hizmte sunulmali icin onculuk eder umarim.Dilekcemi kaymakamliga verdim; akibeti koye ula$ir bir gun!

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24