Günnar’dan Of teşkilatına özel ziyaret

Ak Parti Trabzon il Başkanı Dr Adnan Günnar, Of İlçe Teşkilatı ve Of belediye Başkanı Murat Saral ile gündemi değerlendirdiler.

Günnar’dan Of teşkilatına özel ziyaret

Ak Parti Trabzon il Başkanı Dr Adnan Günnar, Teşkilat Başkanı Sait Gürsoy ve Halkla İlişkiler Başkanı Erol Tosun Of İlçe Yönetimi ile buluştu.

 

Of Sahili Şehzade Çay Bahçesi’nde gerçekleşen buluşmaya Of Belediye Başkanı Murat Saral, Ak Parti Of İlçe Başkanı M.Hakan Terzioğlu, Tanıtım ve Medya Başkanı Cengiz Bulut, Eski İlçe Başkanı Fazlı Çapoğlu, İl Genel Meclisi Üyeleri Halim Kaya ve Ahmet Çapoğlu ile ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.

 

Dünya, Türkiye ve Trabzon gündemi üzerine yapılan sohbette teşkilat çalışmaları hakkında da bilgi alışverişinde bulunuldu.

 

İl Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerini Of’ta ağırlamaktan son derece mutlu olduğunu belirten Terzioğlu, “Sevgili Başkanımız ve Başkan Yardımcısı arkadaşlarımızın görüş ve önerileri bizler için oldukça değerlidir. Kendileri ile çalışmalarımızı değerlendirme fırsatı bulduk. Birlik ve beraberliğimizin en güzel örneklerini yaşadık. Ülkemizin, milletimizin ve ilçemizin kalkınması için çalışmalarımızı yoğun bir tempoda sürdürüyoruz. Ramazan öncesi böyle bir tatil gününde bir arada olup gündem değerlendirmesi yaptık. Tüm halkımızın Ramazan-ı Şeriflerini tebrik ediyorum. Sağlıklı, bereketli ve huzur dolu bir ay diliyorum” ifadelerini kullandı.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
OF.
OF. - 11 yıl Önce

OF TEŞKİLATINI ZİYARET ETMEK ERDEMLİKTİR.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24