Gümrükçüoğlu Of’ta vatandaşlardan destek istedi

Of'u ziyaret eden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı ve Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Büyükşehir'i Arsin ile Mersin arasında isteyenler hangi yüzle sizden oy isteyecekler dedi.

Gümrükçüoğlu Of’ta vatandaşlardan destek istedi

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İl Başkan Yardımcısı Aydın Özkurt ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Abdülkadir Birinci ile birlikte Of’u ziyaret etti.

 

Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu, Of Belediye Başkan Vekili Ahmet Cevahir, Of Belediye Başkan Adayı Salim Sarıalioğlu ve partililer tarafından karşılanan Gümrükçüoğlu ve beraberindekiler, parti binasında partililerle sohbet ettiler.

 

Partide yaptığı sohbette Türkiye gündemini değerlendiren ve 17 Aralık operasyonunun ardından yaşananlara dikkati çeken Gümrükçüoğlu, 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde bu operasyonların arkasındaki oyunun bozulmasını istedi.

 

Of’ta hekimlik yaptığını ve gittiği birçok yerde kendisini Oflu olarak bildiklerini ifade eden Gümrükçüoğlu; “Biz her yerde yüzde 51 Ofluyuz diyoruz. Rapor biraz zor verirdim ama burada tedavi etmediğimiz insan yok neredeyse. Of’un köylerini ve mahallelerini adım adım bilirim. O nedenle Of’ta bizim seçim çalışması yapmamıza gerek yok. Biz sizleri ziyarete geldik. İnşallah Büyükşehir Belediyesi olarak gireceğimiz seçimlerde sizlerin desteği arkamızda olacak” dedi.

 

CHP’nin Trabzon’un Büyükşehir olmasına karşı çıktığını belirten Gümrükçüoğlu; “Büyükşehir’in Arsin ile Mersin arasında olmasını istiyorlardı. Şimdi gelip sizlerden oy isteyecekler. Sizler de onlara gerekli cevabı vereceksiniz. Büyükşehir, Arsin’le Mersin arasında olsaydı o zaman Of, Hayrat, Çaykara ve Dernekpazarı ilçelerimiz Büyükşehir’in nimetlerinden yararlanamayacaktı. Hizmetlerinden istifade edemeyecekti. Arsin’le Mersin arasında yaşayan halkımız daha yüksek gelirin hizmetini alırken bu hizmetler size ulaşmayacaktı. Bunu savunanlar şimdi hangi yüzle sizlerden oy isteyecekler” diye konuştu.

 

Çay ikramının ardından İlçe Başkanı Terzioğlu, Başkan Adayı Sarıalioğlu ve Partililerle birlikte sokağa inen Gümrükçüoğlu, Of’ta esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek kendilerinden destek istedi.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
servet
servet - 10 yıl Önce

trabzonda ak parti ofta saadet ülke bölünmez sıkıntı yapmayın.

a.y
a.y - 10 yıl Önce

sevgili oflu hemşehrilerim ben rabzon da ikamet eden bir oflu olarak sayın gümrükcüoğlu nun 5 yılda henüz dişe dokunur bir hizmetini göremedik 300 bin kişilik şehre hizmet götüremeyem bir başkan 750 bine nasıl hizmet götürür merak ediyorum eğer delil arıyorsanız doğalgazı hala kendi belediyesıne bağlayayamış saygılarımla

Gökhan
Gökhan - 10 yıl Önce

Ofun adayı yanlış bence saygılar

oflu61
oflu61 - 10 yıl Önce

Fevzi gümrükçükler sizler 61 projeniz nerede trabzondaki kupa yürüyüşünüz insanlara şirin görünmek içinmi insanlar artık trabzonda bağımsız adaya oy verirler AKP zor verirler verin şu kupamızı ..

ismail küçükakyüz
ismail küçükakyüz - 10 yıl Önce

sayın başkan kazanman mucize gülmekle yalakalıkla olmuyor bu iş insanlar artık öğrenti zihniyetinizi oy moy yok sizie bilesiniz.

TAHA YASİN
TAHA YASİN - 10 yıl Önce

hep mağdur edebiyetı. oy için başka yol bulmak lazım. mağdur edebiyatını bırakın. operasyon millete ve islami cemaatlere yapılıyor. irandaki duruşunuz ecdadın kemiklerini sızlattı.

orhan
orhan - 10 yıl Önce

halkın istediği adamı sen aday gösterme kimden oy isteyeceksin ki yada hiçe saydığınız halktan ne yüzle destek isteyeceksiniz.trabzonda akp ofta saadet olay bu

Sessiz çığlık
Sessiz çığlık - 10 yıl Önce

Of ta bi haksızlık yapılmıştır murat başkana...er veya geç geleceğin temellerini güçlendirmiştir bu durum


SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24