Gözütok ve Altun Ailelerinin mutlu günü

Saadet Partisi Of Gençlik Kolları Başkanı Murat Gözütok, Hayratlı Ayşegül Altun ile hayatını birleştirdi.

Gözütok ve Altun Ailelerinin mutlu günü

Saadet Partisi Of Gençlik Kolları Başkanı Murat Gözütok, Hayratlı Ayşegül Altun ile evlendi.

 

Of Anadolu Gençlik Derneği Konferans Salonunda gerçekleştirilen düğün merasimine Gözütok ve Altun ailelerinden çok sayıda davetlinin yanı sıra Of Esnaflarından ve akraba ile yakın dostlarından çok sayıda vatandaş ve Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu da katıldı.

 

Ağaçseven Kur'an Kursu Hocası Kemal Korkmaz'ın sunumunu yaptığı düğün töreni Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Kemal Korkmaz yaptığı sohbette düğünler hakkında katılımcılara bilgiler verdi.

 

HAKK'IN RIZASINA UYGUN DÜĞÜNLER..

Korkmaz hoca, düğün törenlerinin Rabbimizin rızasına uygun şekilde olmasına her Müslümanın dikkat etmesi gereken en önemli konulardan biri olduğunu belirterek, son zamanlarda bu konuya gösterilen hassasiyetin azaldığını söyledi.

 

Korkmaz, "Müslüman bir ülkede Alimler şehri olarak nam yapan Of İlçemiz her geçen gün Rabbimizin emirlerinden uzaklaştığına üzülerek şahitlik ediyoruz. Bunun da en büyük göstergesi Rabbimizin rızasına uygun şekilde yapılan düğün törenlerinin çok az sayıda oluşudur. Maalesef bu az olan Hakk'ın rızasına uygun düğünler her geçen gün azalıyor ve toplum nazarında da yadırganır hale geliyor. Bu bizim için korkutucu bir tablodur" dedi.

 

Korkmaz, ömürde bir kez yapılan düğün törenlerinin ahireti karartacak şekilde olmamasına dikkat edilmesini tavsiye etti.

 

Yemek ve tatlı ikramının ardından yapılan takı töreni ile düğün sona erdi. 

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
Abdurrahman Şahin
Abdurrahman Şahin - 9 yıl Önce

Allah c.c hayırlı etsin, ömür boyu mutluluklar dilerim. Huzurunuz daim olsun

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24