Gençlik Haftası Gençlik Yürüyüşü ile başladı

Gençlik Haftası etkinlikleri İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen gençlik yürüyüşü ile başladı.

Gençlik Haftası Gençlik Yürüyüşü ile başladı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı içinde barındıran Gençlik Haftası, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen Gençlik yürüyüşü ile başladı.

 

Gençlik Haftası etkinlikler kapsamında düzenlenen yürüyüşte liseli gençler, Melih Gökçek Parkı’ndan başladıkları yürüyüşte Türk Bayrağı ve Atatürk posteri ile Of Belediyesi önüne kadar yürüdüler.

 

Of Belediye Başkanlığı önünde protokol tarafından karşılanan öğrenciler, Of Kaymakamı Eyüp Fırat ve Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’na Türk bayrağı hediye ettiler.

 

Burada bir konuşma yapan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu; “Sevgili gençler hepinizi alınlarınızdan öpüyorum. 7 bin yıllık bir tarihi geçmişe sahip olan ecdadın torunları olarak bundan tam 100 yıl önce başlattığımız Kurtuluş Savaşını başlatıp 1923 yılında cumhuriyeti kurduk. Cumhuriyeti kuranlar size güvenerek onu sizlere emanet etti. Ben inanıyorum ki gençliğimiz bu emaneti ilelebet devam ettirecektir. Sizleri seviyor yaklaşmakta olan sınavlar nedeniyle şimdiden başarılar diliyorum.” dedi.

 

Of Kaymakamı Eyüp Fırat da yaptığı kısa konuşmada, “Bu topraklarda binlerce yıldır süren mücadelede bağımsızlığını yere düşürmeyen milletimizin en büyük güvencesi siz gençlerimizsiniz.  15 Temmuzda da gençlerimizin ortaya koyduğu cesaret ve kahramanlık takdire şayandır. 19 Mayıs Atatürk’ü anma Gençlik ve Spor Bayramını kutladığımız bu haftanın açılışında gerçekleştirilen organizasyon nedeniyle emeği geçenleri tebrik ediyor, başarılar diliyorum.” Sözleriyle düşüncelerini ifade etti.

 

Of Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Özcan Demirel katılan öğrencilere ve daire amirlerine teşekkür ederek nice 100 yıllar dileğinde bulundu.

 

Of Belediye Başkanlığı önündeki Gençlik Haftasının açılış programına öğrenciler Of Kaymakamı Eyüp Fırat ve Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Çapoğlu, Şevki Saral, Of Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Özcan Demirel, Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, daire amirleri, meclis üyeleri ve öğrenciler

katıldı.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24