Gazeteci Halil Bayram hayatını kaybetti

Of’ta basın sektöründe faaliyet gösteren Gazeteci Halil Bayram (59), tedavi görmekte olduğu KTÜ Tıp Fakültesi’nde hayatını kaybetti.

Gazeteci Halil Bayram hayatını kaybetti
HABERİN GALERİSİ
Halil Bayram Vefat

Halil Bayram Vefat

Emekli Öğretmen olan ve Of’ta basın sektöründe faaliyet gösteren Gazeteci Halil Bayram,  17 Ocak’ta geçirdiği felç nedeniyle KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesinde tedavi altına alınmıştı.

 

Felç nedeniyle beyin damarlarında tıkanıklık oluşan ve bilincini kaybeden Bayram, yapılan tedavilere cevap vermedi.

 

Yaklaşık bir hafta süren tedaviye tepki vermeyen Bayram, ödem oluşması nedeniyle bu akşam saatlerinde hayatını kaybetti.

 

7 çocuk babası olan 59 yaşındaki Halil Bayram, Of’ta uzun yıllar Elektrik Öğretmeni olarak görev yaptı. Öğretmenlikten emekli olan Bayram, öğretmenliğinin yanı sıra uzun yıllar basın olarak da görev yaptı.

 

Yerel gazetelerde ilçe temsilciği ve ajans temsilciliği yapan Bayram son olarak Ekspres Gazetesi’nin Of Temsilciliği ve Doğan Haber Ajansı’nın Of Temsilciliği görevlerini yürütmekteydi.

 

Halil Bayram’ın naşının 24 Ocak 2017 Salı günü ikindi namazını müteakip Of Çarşıbaşı Büyük Camii önünde düzenlenecek cenaze töreninin ardından Sugeldi Mahallesi’nde toprağa verilecek.

  

Of Havadis ailesi olarak Halil Bayram’a Allah’tan rahmet, ailesine ve çocuklarına başsağlığı diliyoruz.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN SULUKAN.
DURSUN SULUKAN. - 7 yıl Önce

DEĞERLİ KARDEŞİME ALLAHTAN RAHMET VE GERİDE KALAN TÜM AİLE FERTLERİNE BAŞ SAĞLIĞI DİLERM.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24