FSM Ortaokulu öğrencilerinden Kabahasanoğlu’na ziyaret

Yeni Eğitim Öğretim sezonu nedeniyle Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu öğrencileri İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu’nu makamında ziyaret ederek çiçek takdim ettiler.

FSM Ortaokulu öğrencilerinden Kabahasanoğlu’na ziyaret

2017-2018 Eğitim Öğretim sezonunun başlaması nedeniyle Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu öğrencileri İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu’nu makamında ziyaret ettiler.

 

Okul Müdürü Mehmet Soylu ile birlikte Müdür Kabahasanoğlu’nu makamında ziyaret eden öğrencilere Kabahasanoğlu tarafından hediye takdim edildi.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Müdür Kabahasanoğlu; “Bugün öğrencilerimiz için heyecanlı bir gün. Çünkü uzun bir tatilin ardından okullarına, arkadaşlarına, öğretmenlerine kavuştular. Bizler de en az onlar kadar heyecan duyuyoruz. Çünkü Of’ta bugün 7300 yavrumuz eğitim-öğretime başladı. Onların heyecanını anlıyor ve paylaşıyoruz. Bizler yarınların büyük Türkiye’sini kuracak öğrencilerimiz için, onların vatana, millete hayırlı evlat olabilmesi için çalışıyoruz. Bu amaçla heyecanla çalışıp onların daha iyi yetişmesi için gayret gösteriyoruz. Bu maksatla ziyaretimize gelen öğrencilerimize ve okul müdürlerine teşekkür ediyorum. Yeni eğitim öğretim yılının tüm öğrenci, öğretmen, idareci ve velilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Rabbim kazasız, belasız, hayırlı ve başarılı bir eğitim öğretim yılı geçirmemizi nasip etsin” ifadelerlini kullandı.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24