Fikret Cevahiroğlu son yolculuğuna uğurlandı

Of’un sevilen esnaflarından ve AK Parti Of İlçe Kurucu Yöneticilerinden Tevfik Fikret Cevahiroğlu Of’ta kılınan cenaze namazı ile son yolculuğuna uğurlandı.

Fikret Cevahiroğlu son yolculuğuna uğurlandı

Of’un sevilen esnaflarından, Cevahiroğlu Kuyumculuğun sahiplerinden, AK Parti Of İlçe Teşkilatının Kurucu Yöneticilerinden Tevfik Fikret Cevahiroğlu, kısa bir süre önce yakalandığı amansız hastalık sonucu vefat etti.

Merhum Fevzi Cevahiroğlu ve Ahmet Haşim Cevahiroğlu’nun kardeşleri; Sami, İsmail ve Serdar Cevahiroğlu’nun babaları olan Tevfik Fikret Cevahiroğlu’nun cenazesi Of Çarşıbaşı Camii önünde kılınan cenaze namazının ardından mahallesindeki aile mezarlığına defnedildi.

İsmail Küçükakyüz Hocanın duasını yaptığı ve Of Müftüsü Hüseyin İspiroğlu’nun namazını kıldırdığı cenaze namazına Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Oktay Saral, AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, Of Kaymakamı Hayrettin Çiçek, AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu ve il yöneticileri, Of İlçe Başkanı Ahmet Çapoğlu ve ilçe yöneticileri, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Of Esnafı ve kalabalık bir topluluk katıldı.

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN SULUKAN EMEKLİ OF KAYMAKAMLIK YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ.
DURSUN SULUKAN EMEKLİ OF KAYMAKAMLIK YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ. - 2 yıl Önce

ALLAH RAHMET ETSİN VE GERİDE KALAN TÜM AİLE FERTLERİNE BAŞ SAĞLIGİ DİLERİM.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24