Fetih Camii’nde Cuma Namazları kılınmaya başlandı

Of’un İrfanlı Mahallesi’ne inşa edilen Fetih Camii’nde Cuma Namazları kılınmaya başlandı.

Fetih Camii’nde Cuma Namazları kılınmaya başlandı

Of’un 7 bin 939 nüfusu ile en büyük mahallesi olan İrfanlı Mahallesi Fetih Camii’ne kavuşuyor.

Of İrfanlı Mahallesi Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği öncülüğünde hayırsever vatandaşların destekleriyle inşa edilen Fetih Camii’nin inşaatı tamamlandı.

Çevre düzenleme çalışmaları devam eden Fetih Camii, pandemi sürecinde olunması nedeniyle Cuma Namazlarının kılınabilmesi amacıyla ibadete açıldı.

İrfanlı Mahallesi’nde bulunan Fatih Camii yıkılarak hayırsever bir işadamı öncülüğünde yeniden inşa edilip kısa bir süre önce ibadete açılmıştı.

Yaklaşık 8 bin nüfusun yaşadığı bölgeye yetersiz olan Fatih Camii’nin ardından Fetih Camii’nin de hizmete açılmasıyla bölgedeki önemli bir sorun giderilmiş olacak.

Of’a önemli bir hizmeti daha kazandırmanın sevincini yaşadıklarını belirten Of Belediye Başkanı Salim Salih sarıalioğlu; “Fetih Camii'mizin etrafında devam eden çevre düzenlemesi çalışmalarını yerinde inceledik. Özgün mimarisi ile şehrimize kazandırılan Camii'de emeği geçen kurum, kuruluş ve tüm hayırseverlere yürekten çok teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun. Fetih Camii'miz Of'umuza, ülkemize ve İslam Alemine hayırlar getirsin” ifadelerini kullandı.

Of Ajans

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24