Fatih Sultan Mehmet’te karne ve açılış töreni

Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu’nda düzenlenen karne törenine katılan ve öğrencilere karnelerini veren Kaymakam Fırat ve Başkan Sarıalioğlu; müzik, resim, fen ve zeka oyunları sınıflarının açılışlarını gerçekleştirdiler.

Fatih Sultan Mehmet’te karne ve açılış töreni

2019-2020 Eğitim ve Öğretim sezonunun ilk yarısı okullarda düzenlenen karne törenleri ile sona erdi.

 

Of Merkez İrfanlı Mahallesi’nde eğitim veren Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu’nda düzenlenen karne törenine Of Kaymakamı Eyüp Fırat, Of Belediye başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu da katıldı.

  

Karne töreni öncesinde okulun idarecileri ve öğretmenleriyle birlikte kahvaltı yapan Kaymakam Fırat ve Müdür Kabahasanoğlu, idareci ve öğretmenlerle 2019-2020 Eğitim Öğretim Sezonunun birinci dönemini değerlendirdiler.

 

Kahvaltının ardından okula kazandırılan kütüphane ile resim, müzik, fen ve zeka oyunları sınıflarının açılışı yapıldı. Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıaloğlu’nun da katıldığı açılış törenlerinde Kaymakam Fırat ve Başkan Sarıalioğlu, açılış kurdelelerini öğrencilerle birlikte kestiler.

 

Kütüphane ile resim, müzik, fen ve zeka oyunları sınıflarının okula kazandırılmasında emekleri nedeniyle okul müdürü Mehmet Soylu’ya teşekkür eden Kaymakam Fırat; "Okullarımızı Özel Okullardan daha özel yapıyoruz. Kütüphanemizin ve bu güzel sınıfların okulumuza kazandırılmasında emeği geçen herkese ve müdürümüz Mehmet Soylu’ya teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

 

Açılış törenlerinin ardından konferans salonunda düzenlenen karne törenine katılan Kaymakam Fırat, Başkan Sarıalioğlu ve Müdür Kabahasanoğlu, sınıflarında dereceye giren öğrencilere karnelerini vererek çeşitli hediyelerle ödüllendirdiler.

 

Törende konuşan Kaymakam Fırat; "Gençlerimizi bir hamur gibi yoğurarak başarıya ulaşmak için mücadele eden öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Öğrenciler, sizler tatilde iyice dinlenin, şimdi oyun zamanı. 2.dönem okullar açıldığında çok çalışacağız, çok daha gayret edeceğiz ki hedeflerimize hep birlikte ulaşalım" ifadelerini kullandı.

 

Karnelerini alan öğrenciler, iki haftalık yarıyıl tatiline girdiler. 2019-2020 Eğitim ve Öğretim sezonunun ikinci yarısı 3 Şubat 2020 Pazartesi günü başlayacak.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24