Evini sırtında taşıyan bir kaplumbağalar var bir de biz

2015 yılından itibaren kutlanmaya başlayan 19 Ekim Muhtarlar Günü, Of’ta düzenlenen kutlama programı ve muhtarlara ikram yemekle kutlandı.

Evini sırtında taşıyan bir kaplumbağalar var bir de biz

19 Ekim Muhtarlar Günü’nün 4. Yıl dönümü Of’ta düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

 

Hükümet Konağı önünde düzenlenen çelenk sunma töreninde Of Muhtarları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Temel Bulut tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunuldu.

 

Bugün bizim bayramımız

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından günün anlam ve önemine binaen konuşan Dernek Başkanı Bulut; “Bugün bizim bayramımız. Tüm muhtarlarımızın gününü kutluyorum. Fırsat bulmuşken değinmek istediğim birkaç konu da var. Dünyada evini sırtında taşıyan bir kaplumbağalar bir de muhtarlar var. Muhtarlarımızın mahallerinde bürolarının olması gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca muhtarlar seçilmende önce müracaatları alınıp rüştünü ispatlamaları ve öyle aday olmaları daha uygun olacaktır” ifadelerini kullandı.

 

Kaymakam Fırat’tan Çay İkramı

Törenin ardından Kaymakamlık makamına çıkarak Kaymakam Eyüp Fırat’ı ziyaret eden Muhtarlar, kendisiyle bir süre sohbet ettiler.

 

Çelenk sunma törenine Kaymakam Eyüp Fırat, Of Belediye Başkan Yardımcısı Şevki Saral, Jandarma Komutanı Tanju Tanrıverdi, Emniyet Müdürü Gürkan Demirkan, Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Temel Bulut, Daire Amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile muhtarlar katıldı.

 

Başkan Sarıalioğlu’ndan yemek ikramı

Muhtarlar Günü nedeniyle Of Belediyesi tarafından da muhtarlara yemek ikramı yapıldı. Cuma Namazının ardından Sahil Hasbahçe Tesislerinde düzenlenen yemeğe Kaymakam Eyüp Fırat, Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Temel Bulut, Belediye Meclis Üyeleri, Daire Amirleri ve Muhtarlar katıldı.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24