Eşleriyle birlikte şehit annelerinin ellerini öptüler

Anneler günü dolayısıyla Of protokolü eşleriyle birlikte Şehit ve Gazi annelerini evlerinde ziyaret ettiler.

Eşleriyle birlikte şehit annelerinin ellerini öptüler

Of Kaymakamı Eren Arslan ve eşi Sermin Arslan Of Belediye Başkanı Murat Saral, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Mehmet Coşkun ve eşi Güleser Coşkun ile İlçe Emniyet Müdürü Taner Ulutaş ve eşi Sibel Ulutaş tarafın gerçekleştirilen ziyaretlerde annelerin elleri öpülürken, eşleri tarafından sunulan çiçeklerle gönülleri alındı.

 

İlk olarak Şehit Polis Hüsnü Uyan’ın annesi Sare Uyan’ı ziyaret eden Protokol üyeleri, Şırnak’ta şehit olan Mehmet Karaca’nın annesi Ayşe karaca ve Hakkari Aktütün’de Gazi olan Bayram Yıldırım’ın annesi Esma Yıldırım ile Anneannesi Zeliha Bağdatlı’nın evine konuk oldular.

 

Ziyaretler esnasında duygularını dile getiren Of Kaymakamı Eren Arslan; “Bizler evlatlarınızın yerini tutamayız ama devletimizin sıcaklığını şefkatini sizlere göstermek için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Vatan sizlerin evlatları ve gazilerimiz sayesinde soluk alıp veriyor. Bugüne kadar vatana hizmet etmiş isimli isimsiz herkesten Allah razı olsun” dedi.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN SULUKAN EMEKLİ OF KAY.YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ.
DURSUN SULUKAN EMEKLİ OF KAY.YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ. - 11 yıl Önce

ŞEHİT ANNELERİNİ ZİYARETİNİZDEN DOLAYI BAŞTA İLÇE KAYMAKAMIMIZ-EŞİ,GARNİZON KOMUTANI-EŞİ,BELEDİYE BAŞKANI İLE EMNİYET MÜDÜRÜ-EŞİNE TEŞEKKÜR EDER SAĞLIK VE MUTLULUK DİLEKLERİMLE SAYGILAR SUNARIM.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24