Eski Terminal kent meydanı projesi ihaleye çıkıyor

TOKİ tarafından eski terminal alanında yapılacak olan kent meydanı projesi 16 Nisan’da ihaleye çıkıyor.

Eski Terminal kent meydanı projesi ihaleye çıkıyor

Of eski terminalin bulunduğu alanda yapılacak olan kent meydanı projesi 16 Nisan tarihinde ihaleye çıkıyor.

TOKİ tarafından yapılacak Kent Meydanı projesi kapsamında eski terminalin bulundu alanda alt katta kapalı otopark ve üst bölümde de 1 adet Cami ile 25 adet dükkan yapılacak.

16 Nisan 2021 tarihinde Ankara’da TOKİ Başkanlığı’nda yapılacak ihalenin ilanı yayınlandı. İlanda işin tamamlanma süreci yer tesliminin ardından bir yıl olarak belirlendi.

Yöresel mimariye uygun olarak inşa edilecek olan projede alanda bulunan Camii yıkılarak Oflular minibüs durağının bulunduğu ön bölümde projeyle birlikte yeni cami inşa edilecek.

Projenin Of’a çok yakışacağını belirten Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu; “TOKİ’miz tarafından yapılacak proje ile Of’umuza güzel bir eser daha kazandıracağız. Alt katta kapalı otoparkımız olacak. Üst bölümde yöresel mimarimize uygun olarak inşa edilecek kent meydanı kapsamında 25 adet dükkan ve 1 adet de cami yapılacak. İnşallah 1 yıl gibi kısa bir sürede tamamlanacak olan proje ile Of’umuza güzel bir hizmet daha sunmuş olacağız” ifadelerini kullandı.

Of Ajans

Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2021, 02:19

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
Fatih SEYHAN
Fatih SEYHAN - 3 yıl Önce

otopark olmayan ilçede üretim amaçlı bir süreklilik olmayan yerde 2 adet kocaman ucube binalara müdahale edemeyen belediye ve mevcut cami'yi yıkıp yerini değiştiren belediye amaç

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24