Eski Muhtar Hacıömeroğlu Ballıca’yı iftarda buluşturdu

Ballıca Büyük Mahalle Eski Muhtarı Kemal Hacıömeroğlu düzenlediği iftarda Ballıca Büyük Mahalle sakinlerini ve Kur’an Kursu talebelerini buluşturdu.

Eski Muhtar Hacıömeroğlu Ballıca’yı iftarda buluşturdu

Ramazan Ayı’nın en önemli geleneklerinden biri olan birlikte iftarlar buluşmaları, kurum, aile ve topluluklar arasındaki ilişkileri güçlendiriyor.

 

Ballıca Büyük Mahalle Eski Muhtarı Kemal Hacıömeroğlu düzenlediği iftar yemeği ile Büyük Mahalle sakinlerini, siyasi ve sivil toplum temsilcilerini ve Kur’an Kursu’nda eğitim gören öğrencileri buluşturdu.

 

Ballıca Büyük Mahalle Kur’an Kursu’nun bahçesinde düzenlenen yemeğe Ballıca Belediyesinin eski başkanları Hasan Çakır ve Emin Bilgin, Saadet Partisi Of İlçe Başkanı M.Celal Vahapoğlu, Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Trabzon Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi İsmail Ulusal, Ak Parti Of İlçe Eski Başkanlı Fazlı Çapoğlu, Genel Yayın Yönetmenimiz Yüksel Yaşar, Muhtar Recep Yavuz, Ballıcalılar ve Kur’an Kursu’nda öğrenim gören talebeler katıldı.

 

Davetine icabet eden misafirlere ve mahalle halkına teşekkür eden Hacıömeroğlu, “Mahalle halkımızı bir araya getirmek için böyle bir organizasyon düzenledik. Sağ olsun misafirlerimiz ve mahalle halkımız bizleri yalnız bırakmadı. Güzel bir birliktelik oldu. İnşallah bu buluşmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.



İftara katılan davetliler de düzenlediği güzel iftar organizasyonunda kendilerini bir araya getiren Hacıömeroğlu’na teşekkür ettiler.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24