En büyük projemiz herkese adil olmak olacak

İlçe Başkanı Vahapoğlu ile Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Saadet Partisi Of İlçe Başkan Adayı İrfan Saral, en büyük projelerinin herkese karşı adil olmak olacağını söyledi.

En büyük projemiz herkese adil olmak olacak

Saadet Parti Of İlçe Başkanı Mahmut Celal Vahapoğlu, Of Belediye Başkan Adayı İrfan Saral ve Başkan Yardımcısı Nurettin Ulusal ile birlikte düzenledikleri basın toplantısında Türkiye Gündemine ve Yerel Seçimlere dair önemli açıklamalarda bulundular.

 
KURUMLARLA ÇATIŞMAK DOĞRU DEĞİL

Kurumların Çatışmasını doğru bulmadıklarını belirten Başkan Vahapoğlu, “Refahyol döneminde Rahmetli Erbakan Hocamıza da benzer muameleler yapılmaktaydı. Ama hocamız kendisine her türlü tuzağı kuranlara bile gülümsemeyle bakıyordu. Kurumlarla çatışmanın doğru olmadığını söylüyordu. Bir kitapçık fırlatılmasının ekonomimize verdiği zararı hepimiz yaşadık. Refahyol döneminde Havuz Sistemi ve Den Bütçe le ülkemizin ekonomisini düzlüğe çıkardığımız halde hükümetimize karşı planlı oyunlar oynandı. Halkımıza -siz oy verseniz de biz sizin seçtiklerinize görev vermeyeceğiz- diyerek hükümetimizin iktidarda kalarak itibarsızlaşmasını istediler” dedi.

 
AMERİKA VE İSRAİL'LE RESTLEŞİNCE...

Ak Parti hükümetinin Amerika ve İsrail’le restleşmesi sonucu çıkartılan krizle ülkenin 120 milyar dolar zarar ettiğini belirten Vahağoğlu; “Batı, Amerika ve İşbirlikçileri Türkiye üzerindeki oyunlarına devam ediyorlar. Bu oyunlar 80’de de vardı, 96-97’de de vardı bugün de var. Güçlü bir Türkiye istemeyen güçler bu oyunlarına devam edecekler” diye konuştu.

 
CEMAATLERİ SUÇLAMAK DOĞRU DEĞİL

Devletin içine sızmalar varsa bunları temizlemek gerektiğini belirten Vahapoğlu, “Bazı sızmalar olabilir. Önce bunlara dik duruşla cevap verilmeli. Bazı cemaatlere karşı harekete geçerek suçlamak doğru değildir. Bu sızmaları tespit ederek temizlemek gerekir” ifadelerini kullandı.

 
OF YENİDEN MİLLİ GÖRÜŞ'E DÖNECEK...

30 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde Of’u yeniden Milli Görüş Belediyeciliğine kavuşturacaklarını belirten Vahapoğlu; “Milli Görüş Belediyeciliği 1994’te Türkiye’ye damgasını vurdu. Ancak gelinen süreçte Yolsuzluk ve çıkar ilişkiler ortaya çıktı. Bu sorunlardan kurtulmak için yeniden Milli Görüş Belediyeciliğinin Tüm Türkiye’ye hakim olması gerekiyor. Bunun için halkımızda yetki ve destek bekliyoruz” diye konuştu.

 
KİMSEYİ KARALAMADAN SİYASET YAPIYORUZ...

Toplantıda konuşan Of Belediye Başkan Adayı İrfan Saral; “Biz siyasi partiler üzerinden ve rakiplerimiz üzerinden siyaset yapmıyoruz. Karalama yapmadan kendi gerçeklerimizi anlatıyoruz. Neleri yapabileceklerimizi paylaşarak halkımızdan destek istiyoruz diye konuştu.

 

Basın mensuplarının -Of için projeniz var mı, bunları ne zaman açıklayacaksınız- sorusuna ise Saral; “En büyük projemiz herkese karşı adil olmak olacaktır” dedi.

 
CEMAATE DE, AKP'LİLERE DE KAPIMIZ AÇIK...

Ak Parti ile Fethullah Gülen cemaati arasında yaşanan gelişmelerin ardından -cemaatin oylarına talip olup olmadıkları- şeklindeki soruya ise Başkan Vahapoğlu; “Biz her kesimin herkesin oyuna talibiz. Akp’li kardeşlerimizin de, cemaatçi kardeşlerimizin de diğer kardeşlerimizin de oyuna talibiz” şeklinde cevapladı.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
ali
ali - 10 yıl Önce

murat saral varsa başkanlık hayal akp bir hata yapıp murat saralı aday göstermezse başkanlığınız hayırlı olsun...

8.
8. - 10 yıl Önce

TUTURDUNUZ BİR MURAT SARAL NE BULDUNUZ BİLMEM AMA OFUN BELEDİYE BAŞKANI ADİL OLMALI BUDA İRFAN SARALDIR.

baştürk
baştürk - 10 yıl Önce

ah saadet.ne şiş yansın ne kebap açıklamalarından hıç vazgecmedınız.gelmessıze penslvanyadan oy anlayın bunu.önemli olan hakkın istikametinden ayrılmamaktır.zülfikarı vurdunmu kesilen kesilmeli.

aslı saral
aslı saral - 10 yıl Önce

Hizmetten biri olarak İrfan beyi destekleyeceğiz. Rabbim of için hayırlı olanı nasip etsin

cevdet aydın
cevdet aydın - 10 yıl Önce

MEVCUT olan başkanimiza oylarımızı vereceğiz sayın MURAT be'ye başkanlık yakışır.........

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24