Emekli Öğretmen Yusuf Alkan ebediyete uğurlandı

Of’ta uzun yıllar öğretmenlik yapan Emekli İlkokul Öğretmeni Yusuf Alkan düzenlenen cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı.

Emekli Öğretmen Yusuf Alkan ebediyete uğurlandı

Of’ta uzun yıllar öğretmenlik yapan, çevresinde sevilen, eğitim camiasında “dede” lakabıyla bilinen emekli öğretmen Yusuf Alkan (67) evinde hayatını kaybetti.

Âdem ve Akif Alkan’ın babaları olan Yusuf Alkan, yaklaşık 2 yıl önce emekli olmuştu. Bir süre önce koronavirüe yakalanan ve çeşitli hastalıkları bulunan Alkan, evinde tedavi görüyordu.

Yusuf Alkan’ın cenaze namazı Of Çarşıbaşı Camii önünde kılınan cenaze namazının ardından Çaykara’nın Eğridere Mahallesindeki aile kabristanlığında defnedildi.

Çarşıbaşı Camii İmam Hatibi İsmail Küçükakyüz hocanın duasını yaptığı ve Abdurrahman Akçay hocanın namazını kıldırdığı cenaze namazına İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Şube Müdürleri Hasan Tekke ve Osman İşçi, Memur-Sen Trabzon İl Başkanı Mehmet Kara, Ak Parti Of İlçe Başkanı Ahmet Çapoğlu, Saadet Partisi Of İlçe Başkanı Ahmet Muratoğlu, daire amirleri, okul müdürleri, öğretmen ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Of Ajans

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet Hanefi BAL
Mehmet Hanefi BAL - 2 yıl Önce

Allah rahmet eylesin Mekanı cennet olsun

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24