Emekli Astsubay Oğuz; “Asker gülmez güldürür”

Türk Silahlı Kuvvetlerinden Emekli Astsubay olan Kemal Oğuz, görevi sırasında askerlerin ve askerlerle yaşadığı komik olayları kaleme alarak kitap haline getirdi.

Emekli Astsubay Oğuz; “Asker gülmez güldürür”
Emekli Astsubay olan Kemal Oğuz, görevi sırasında askerlerin ve askerlerle yaşadığı komik olayları kaleme aldı.
 
“Asker gülmez güldürür” adlı eseri diğer kitaplardan ayıran bir özelliği var. Bu da üzerine “reçete ile satılır” ve içinde prospektüsü olması.
 
Yirmi beş yıllık birikimin eseri olan bu kitaba rağbet olduğunu ifade ederken ‘’4. Cemre’’ adlı eseri da aynı anda piyasaya çıktı.
 
Dördüncü cemre nedir sorusuna Oğuz şu cevabı verdi. "1.Cemre havaya , 2. Cemre suya, 3. Cemre toprağa düşer. 4. Cemre de benim kızım cemre. Bir baba ile kızın arasında geçen olayları anlatan keyifle okuyacağınız bir roman, kitaplara sahip olmak isteyenler Samsun'dakiler için "Çiftlik Akbank karşı arasındaki penguen kitap", Samsun dışındakiler için ise "sahibinden.com" internet adresinden, önümüzdeki günlerde kitapçılardan temin edebileceksiniz" 

Haber-Foto: Harun Yılmaz

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
YAŞAR ÇAKIR
YAŞAR ÇAKIR - 11 yıl Önce

SAYGI DEĞER DOSTUM,UZUN YILLARDIR DOSTLUĞUMUZUN DEVAM ETMESİNE RAĞMEN BU YAZARLIK YÖNÜNÜ OF HAVADİS SAYESİNDE VE ÇOK DEĞERLİ GAZETECİ MESLEKTAŞIM HARUN BEYİN SAYESİNDE ÖĞRENDİM. ÇOK MUTLU OLDUM. BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLİYORUM. SEVGİ VE SAYGILARIMLA

YAŞAR ÇAKIR

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24