Eğitimde zirve yoktur

Of’taki Eğitim ve Öğretim faaliyetleri hakkında Of Havadis’e açıklama yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu; “Eğitimde zirve yoktur. Başarının her zaman daha yükseği vardır. Daha iyi olmak için çalışıyoruz” dedi.

Eğitimde zirve yoktur
HABERİN GALERİSİ
Eğitimde zirve yoktur

Eğitimde zirve yoktur

2018-2019 Eğitim Öğretim yılının başlaması nedeniyle Of’taki Eğitim ve Öğretim faaliyetleri hakkında Of Havadis’e açıklama yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu  “Eğitimde zirve yoktur. Başarının her zaman daha yükseği vardır. Daha iyi olmak için çalışıyoruz” dedi.

 

Tüm öğrencilerin, öğretmenlerin ve velilerin İlköğretim Haftasını kutlayan Kabahasanoğlu; yeni eğitim ve öğretim sezonunun başlaması dolayısıyla gazetemize açılamalarda bulundu.

 

Eğitimde Zirve Yoktur

Kabahasanoğlu konuşmasında; “Her geçen gün daha da iyi olma gayretindeyiz. Eğitimde zirve yoktur biz her zaman daha iyisinin yapılabileceğini biliyoruz ve bunun gayreti içerisinde olacağız. 2018 Eğitim Öğretim yılında hem akademik hem de sosyal kültürel spor faaliyetler hem de projeler noktasında ilçemiz sıçrama yaptı. Bunları dışarıdaki insanlar daha iyi görebiliyorlar. Bu öğretim yılında eksiklerimiz neredeyse bunları oturup hep beraber muhakeme ediyoruz. Pozitif olan yönlerimizi daha da iyileştirmek, negatif olan yerlerdeki eksiklerimizi de görüp önlem alma noktasında da çalışmalarımız olacaktır. Yarının umudu olan bu gençlere sadece ilim ve bilim değil, bunun yanında kendilerini ifade eden, proje üretebilen, beynini kiraya vermeyen nesiller yetiştirme noktasında gayretimiz devam edecek. Nüfusun azalmasının etkisiyle ilçemizde öğrenci sayımız düşüyor. Geçen yıla nazaran 100-200 öğrenci azalmış durumda. Öğretmen sayımız geçen yıllarla aynı ve öğretmen sıkıntısı yaşamıyoruz. İşkur kapsamında elemanlar alarak temizlik ve güvenlik noktasında okullarımızda görevlendirmeler yapıyoruz. Bu sayılar da geçen yıla oranla artmıştır. Bunlar sayesinde 17 okulumuz beyaz bayraklı okul oldu. 7100 öğrencimiz ve 409 dersliğimiz var. Derslik başına 16 öğrenci düşüyor. Fiziki problemler ortadan kalktığında eğitimde kalite de geliyor. Ben başta yavrularımız olmak üzere tüm eğitim camiasına kazasız belasız bir eğitim öğretim yılını tamamlamamızı Rabbimden niyaz ediyorum” ifadelerine yer verdi. 

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN SULUKAN
DURSUN SULUKAN - 6 yıl Önce

DEĞERLİ KARDEŞİM VE MESAİ ARKADAŞİM 2018-2019 YILI EĞİTİM VE ÖĞRETİM FAALİYETLERİNİZ DEVLETİMİZE VE MİLLETİMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN.TÜM YÖNETİCİLERE,ÖĞRETMENLERE VE ÖĞRENCİLERE ÜSTÜN BAŞARILAR DİLERİM.SAYGILARIMLA.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24