Eğitimcilerden sağlıkçılara koruyucu siperlik ve maske yardımı

Of Ulusoy MTAL öğretmenleri tarafından 3D yazıcı ile üretilen koruyucu siperlik ile Halk Eğitimi Merkezi usta öğreticileri tarafından üretilen maskeler Of Devlet Hastanesi çalışanlarına hediye edildi.

Eğitimcilerden sağlıkçılara koruyucu siperlik ve maske yardımı

Koronavirüsle mücadele kapsamında ülke genelinde başlatılan seferberlik kapsamında Of eğitim camiası ürettiği koruyucu siperlik ve maskelerle sağlık çalışanlarına destek oldu.

Of Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nde görevli Usta Öğreticiler tarafından başlatılan gönüllü çalışmalar kapsamında hakiki pamuklu kumaştan maske yapımına başlamıştı. Ardından Hacı Mehmet Bahattin Ulusoy Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri de 3D Yazıcı ile “Koruyucu Siperlik” üretimine geçti. Okul Müdürü Bülent Saka gerekli malzemeleri tedarik ederek Elektrik Bölüm Şefi Ömer Gümrük ve eski Denizcilik Bölümü Alan Şefi Tahsin Genç tarafından günlük 10’ar tane siperlik üretildi.

Üretilen maske ve siperlikler İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu tarafından Of Devlet Hastanesi Başhekimi Şaban Uysal’a hediye edildi.

Zor günleri el birliği ile aşacaklarını belirten Müdür Kabahasanoğlu; “Yoğun ve zor şartlarda çalışan sağlık çalışanlarımızın bir nebze olsun yanlarında olduğumuzu belirtmek için bu ürünleri kendilerine hediye ediyoruz. Allah yardımcıları olsun. Allah güç, kuvvet versin. Bu siperliklerden ve maskelerden ürettikçe ihtiyaç doğrultusunda sağlık çalışanlarımıza ve kamu kuruluşlarına hediye etmeye devam edeceğiz. Üretilen maske ve siperlikler için emeği geçenler başa olmak üzere idareci ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Allah milletimizi ve tüm insanlığı bu sıkıntılı günlerden bir an önce kurtarsın” diye konuştu.

Müdür Kabahasanoğlu’nun şahsında tüm Of eğitim camiasına teşekkür eden Of Devlet Hastanesi Başhekimi Şaban Uysal; “Eğitim camiamızın bu zor günlerimizde bizlerin yanında yer alması bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Emeklerinize sağlık. İnşallah bu zor günleri gerekli tedbirleri alarak birlikte aşacağız. Başta İlçe Milli Eğitim Müdürümüz olmak üzere değerli idareci ve öğretmenlerimize şahsım ve kurumum adına teşekkür ediyorum. Allah; sağlıklı, mutlu huzurlu ve güzel günlere ülkemizi ve tüm insanlığı kavuştursun” dedi.

Of Halk Eğitimi Merkezi tarafından üretilen maskelerden Of İlçe Jandarma Komutanlığı’nda görev yapan güvenlik görevlilerine ve Of Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nde görev yapmakta olan Zabıta Personellerine de hediye edildi.

Of Ajans

Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2020, 00:04

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
NİHAT AYAZ ESKIPAZAR
NİHAT AYAZ ESKIPAZAR - 4 yıl Önce

EMEĞİ GEÇEN HERKEZE BU ZOR GÜNDE SONSUZ TEŞEKKÜRLER BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM SAYGILAR

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24