Eğitim Bir Sen’de görev Yaşar Osmanoğlu’nun

Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim Bir Sen) Of İlçe Temsilciliğine Şehit Öğretmen Ali Bulut İlkokulu Müdürü Yaşar Osmanoğlu seçildi.

Eğitim Bir Sen’de görev Yaşar Osmanoğlu’nun

Memur Sen Konfederasyonuna bağlı olarak hizmet veren Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim Bir Sen) Of İlçe Temsilciliğine Şehit Öğretmen Ali Bulut İlkokulu Müdürü Yaşar Osmanoğlu seçildi.

 

HMB Ulusoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde yapılan Of İlçe Temsilciliği ve Delege seçiminde Şehit Öğretmen Ali Bulut İlkokulu Müdürü Yaşar Osmanoğlu’nun oluşturduğu liste ile Gürpınar İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Hızır Ayan’ın oluşturduğu listeler yarıştı.

 

Yaklaşık 300 üyesi bulunan Eğitim Bir Sen’de 161 üye oy kullandı. Seçimde Yaşar Osmanoğlu 85 oy alırken Hızır Ayan ise 74 oy aldı. 1 oy ise boş çıktı.

 

Seçime Memur Sen Trabzon İl Başkanı ve Eğitim Bir Sen Trabzon İl Başkanı Mehmet Kara, Memur Sen Of İlçe Başkanı Yüksel Yaşar, Of İlçe Eski Başkanlarından Cevdet Hacıbektaşoğlu, Eğitim Bir Sen Of İlçe Temsilcisi Hasan Baştan, Temsilci Adayları Yaşar Osmanoğlu ve Hızır Ayan ile Eğitim Bir Sen üyesi öğretmenler katıldı.

 

Dostluk havası içerisinde gerçekleştirilen seçimde Temsilci Adaylarını tebrik eden Memur Sen İl Başkanı Mehmet Kara ve Of İlçe Temsilcisi Yüksel Yaşar, göreve seçilen Yaşar Osmanoğlu’na başarılar dilediler.

 

Seçimlerin tamamlanmasının ardından Temsilci Adayları Osmanoğlu ve Ayan’ın listelerinde yer alan yöneticiler, İl Başkanı Kara ve İlçe Başkanı Yaşar ile birlikte hatıra fotoğrafı çekildiler.

 

Yaşar Osmanoğlu’nun Listesi’nde şu isimler yer aldı;

 

Yönetim Kurulu Asil Üyeler;

Yaşar Osmanoğlu,

Abdullah Hacıömeroğlu,

Ekrem Hayri Hacıkeleşoğlu,

İsmail Kurt,

Mustafa Çapoğlu,

Hüseyin Kadı,

İsmail Baştan,

 

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler;

Al Terzi,

Ali Cerrah,

Murat Harputoğlu,

Adnan Karaismailoğlu,

Ahmet Altunkal,

Sedat Gül,

Fevzi Osmanoğlu

 

İl Delegeleri;

Yaşar Osmanoğlu,

Hasan Baştan,

Hüseyin Kadı,

Sedat Gül,

Abdullah Hacıömeroğlu,

İsmail Baştan,

İsmail Kurt,

Hikmet Turan

 

 

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24