Eczacılar Odası’ndan Yakup Türköz öğrencilerine hediye

Trabzon Eczacılar Odasının Gençlik Komisyonu tarafından yürütülen “Çocuklar Üşümesin” projesi kapsamında Of Yakup Türköz Özel Eğitim öğrencilerine kışlık giyecek hediye edildi.

Eczacılar Odası’ndan Yakup Türköz öğrencilerine hediye

Trabzon Eczacılar Odasına bağlı Sosyal ve Kültürel Aktivite Komisyonu ile Gençlik Komisyonu tarafından yürütülen “Çocuklar Üşümesin” projesi öğrencileri mutlu ediyor.

 

Bu kapsamda Trabzon Eczacılar Odası Trabzon genelindeki okullarda bulunan muhtaç öğrencilere yönelik mont ve ayakkabı yardımı yapıyor.

 

Proje ilk olarak Yakup Türköz Özel Eğitim Mesleki Eğitim Okulu öğrencilerine ayakkabı ve mont yardımı yaparak başlatıldı.

 

“Çocuklar Üşümesin” projesi komisyonunda görevli personel getirmiş olduğu hediyeleri tek tek öğrencilere takdim ettiler. Öğrencilere aldıkları hediyeler karşısında mutluluklarını ifade ettiler. Hediye edilen öğrenci beden numaralarına uygun olmayan eşyalar uygun bedenlerle değiştirilecek olması da öğrenciler tarafından sevinçle karşılandı. Eşya dağıtımına katılan komisyon üyeleri İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İdris Kabahasanoğlu ve Okul Müdürü Mustafa Akyıldız ile okulu gezdiler.

 

Trabzon Eczacılar Odasına öğrencilere yapmış olduğu yardımlardan dolayı teşekkür eden İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu; “Bu tür sosyal yardımlar hem öğrencilerin hem de diğer kurumlar için son derece faydalı oluyor. Öğrencilerimiz unutulmadıklarını, değer gördüklerini ziyaretçiler de böyle farklı dünya olduğunu öğrenmiş oluyorlar. Siz değerli eczacılar odası çalışanlarına ve değerli başkanınız Halit Hezkıl Uslu beye en samimi duygularımla teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu. 

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24