Diriliş Osmanlı Başkanlığı Of Şubesi açıldı

Diriliş Osmanlı Başkanlığı’nın Of Şube Başkanı Muammer Fazlıoğlu'nu makamında ziyaret eden Genel Yayın Yönetmenimiz Yüksel Yaşar, Fazlıoğlu'ndan çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Diriliş Osmanlı Başkanlığı Of Şubesi açıldı

Gençliğe ve gelecek nesillere Osmanlı kültürünü ve hoşgörüsünü aktarma, sosyal çalışmalar yapmak ve eğitimler vermek amacı ile kurulan Diriliş Osmanlı Başkanlığı’nın Of Şubesi açıldı.

 

Muammer Fazlıoğlu başkanlığında kurulan Of Şubesi, yönetim belirleme ve üye çalışmalarını sürdürüyor.

 

Başkan Fazlıoğlu’nu makamında ziyaret eden Genel Yayın Yönetmenimiz Yüksel Yaşar, Fazlıoğlu’ndan çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

 

Amaçlarının Osmanlı Ruhunu yaşatmak olduğunu belirten Başkan Fazlıoğlu; “Osmanlıda yaşanan yardım severliği, dayanışma ruhunu, komşuluk anlayışını ve mütevazi duruşunu gelecek nesillere aktarmak, toplumun barış ve güven içerisinde yaşaması için çalışmalar yapmak üzere Genel Başkanımız Hasan Türksel başkanlığında kurulan Diriliş Osmanlı Başkanlığı Of’ta da teşkilatlanıyor. Mazbatamızı aldık. Arkadaşlarımızla toplantılar yaptık. Yönetimimiz belirledik. Üye çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah kısa bir süre içerisinde şubemizin açılışını gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Gençliğin ciddi sorunlar yaşadığını belirten Genel Yayın Yönetmenimiz Yüksel Yaşar; “Son yıllarda teknolojinin de hızlı gelişmesiyle gençlerimiz, çocuklarımız ve dolayısıyla da geleceğimiz tehlike altında. Gençlikte ciddi sorunlarla karşılaşıyoruz. Gelecek neslimizi çok iyi yetiştirmeliyiz. Of’ta da bu anlamda ciddi boşluklar var. İlk, orta ve lise çağında eğitim gören yaklaşık 7 bin 500 yüz öğrencimiz var. Üniversitemizle birlikte bu sayı 8 binlere ulaşıyor. Ancak ilçemizde bu gençliğe sosyal aktiviteler, sosyal projeler, sosyal imkanlar sunacak çalışmalar maalesef yok. Bu alanda ciddi boşlular var. İnşallah kuruluş amacınız doğrultusunda gençliğimize yol gösterici projeler hazırlarsınız. Bizler de medya ve sivil toplum kuruluşları olarak sizlere her türlü yardım ve desteği vermeye hazırız” diye konuştu.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24