Denizcilik öğrencileri ücretsiz havuz keyfi yaşayacak

Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Of İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü arasında imzalanan protokolle HMB Ulusoy MTA Lisesi öğrencileri de Of Yüzme Havuzundan eğitim amaçlı olarak ücretsiz yaralanacak.

Denizcilik öğrencileri ücretsiz havuz keyfi yaşayacak

Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Of İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü arasında gelecek nesiller için birçok alanda işbirliği yapılıyor. 

 

2016 yılında Milli Eğitim Bakanlığı ile Gençlik Spor Bakanlığı arasında imzalanan protokolle ülkedeki tesislerin tüm vatandaşlara kullandırılmasının yolu açılmıştı. Bu protokol 2019 yılı Nisan ayında yenilendi. Protokollere binaen Of’ta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü arasında bir dizi faaliyet yürütülüyor.

 

Daha önce ilkokul öğrencileri için “Yüzme Bilmeyen Kalmasın” projesi hayata geçirilmişti. Ardından öğretmenlere yönelik olarak imzalanan protokolle Of Yüzme Havuzu öğretmenlerin istifadesine sunulmuştu.

 

Son olarak Trabzon’un tek Denizcilik Bölümüne sahip

HMB Ulusoy MTA Lisesi öğrencilerine yönelik Of Yüzme Havuzundan eğitim amaçlı ücretsiz yararlandırılmaları için protokol imzaladı.  

 

 Of İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve HMB Ulusoy MTAL arasında imzalanan protokole İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Özcan Demirel, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, HMB Ulusoy MTA Lisesi Müdürü Bülent Saka birlikte imza attılar.  

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu imza töreninde yaptığı değerlendirmede; “Öğrencilerimizi çok yönlü yetiştirmek için her türlü imkânı değerlendiriyoruz. Denizcilik alanında Trabzon’un tek bölümüne sahip okulumuz öğrencilerine yönelik bu protokolle öğrencilerimiz daha da kendilerini geliştirmiş olacaklarına inanıyorum. İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Özcan Demirel’in bizlere sağlamış olduğu imkân ve vermiş olduğu destek nedeniyle teşekkür ediyorum.” sözleriyle duygularını belirtti.

 

İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Özcan Demirel de konuşmasında, “Amacımız ülkemizin geleceği olan gençlerimize devletimizin imkânlarını seferber etmektir. Onlar kazandıkça, onlar iyi yetiştikçe zaten devletimiz kazanmış olacaktır. En iyi yatırım gençlere, insana yatırımdır anlayışını kendimize düstur edindiğimiz için bu tür projelere devam edeceğiz. Ben de İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İdris Kabahasanoğlu’na teşekkür eder, başarılar dilerim.” dedi.   

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24