Dedeler ve nineler çizdi torunları boyadı

Yaşlılar Haftası etkinlikleri kapsamında 28 Şubat İlkokulu’nda düzenlenen “Dedem çizer, ben boyarım” etkinliğinde dede ve ninelerinin çizdiği resimleri torunları boyadı.

Dedeler ve nineler çizdi torunları boyadı

18-24 Mart tarihleri arasında kutlanmakta olan Yaşlılar Haftası etkinlikleri kapsamında yaşlılara karşı sevgi, saygı, muhabbet duygularını pekiştirmek amacıyla bir dizi program düzenleniyor.

 

Düzenlediği sosyal ve kültürel etkinliklerle eğitimde farklılıklar ortaya koyan Of Merkez 28 Şubat İlkokulu Yaşlılar Haftası nedeniyle anlamlı ve eğlenceli bir etkinliğe imza attı. “Dedem çizer, ben boyarım” projesi ile öğrenciler, dedeleri ve nineleri ile okulun kütüphanesinde buluşup dede ve ninelerinin çizdiği resimleri izleyip çizilen resimleri boyadılar.

 

Projenin uygulanmasını yerinde ziyaret eden Of ilçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu; “Gerçekten çok anlamlı ve farkındalık oluşturacak bir proje. Yaşlılarımız başımızın tacıdır.  Hem inancımızın hem kültürümüz hem de insanlığımızın gereği olarak onlar en değerli varlıklarımızdır.  Okulumuza gelip torunlarına değer verip onların dünyalarında unutulmayacak izler bıraktıkları için bütün dede ve ninelerimizi kutluyorum. Rabbim hepinize sağlıklı, torunlarınızla geçireceğiniz nice mutlu ömürler versin. Gerçekten son derece insani ve vicdani bir proje olan bu projede emeği geçen idareci ve öğretmenlerimizi tebrik ediyor, başarılar diliyorum” sözleriyle düşüncelerini ifade etti.

 

28 Şubat İlkokulu Müdürü Abdurrahman Yılmaz ise yaptığı açıklamada; “Yaşlılarımıza kendilerini değerli hissetmeleri onların bu toplumun saygıdeğer birer üyesi olduğunu hissettirme ve torunlarıyla bağlarını güçlendirme adına böyle bir projeye imza attık. Siz değerli velilerimizin böyle yoğun ve istekli katılımınız bizleri gerçekten çok mutlu etti. İlçe Milli Eğitim Müdürümüzün yoğun programları arasında bizleri ziyaret etmesine ziyadesiyle mutlu olduk. Katılımlarınız ve öğrencilerle geçirdiğiniz hoşça vakit nedeniyle hepinize teşekkür ediyor, sağlıklı ve hayırlı ömürler diliyorum” ifadelerini kullandı.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24