Dayıoğlu Rehabilitasyon Merkezi’nden Engelliler Günü kutlaması

Kaymakam Hayrettin Çiçek ve Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu Özel Dayıoğlu Rehabilitasyon Merkezi tarafından düzenlenen Engelliler Günü etkinliğine katıldı.

Dayıoğlu Rehabilitasyon Merkezi’nden Engelliler Günü kutlaması

Ülkemizde ve dünyada 3 Aralık Dünya Engelliler Günü olarak kutlanmaktadır. Bu amaçla ülkemizde çeşitli etkinliklerle Dünya Engelliler Günü kutlanıyor.

Pandemi nedeniyle bu yıl etkinliklerin yapılamadığı döneme denk gelmesine rağmen Özel Dayıoğlu Rehabilitasyon merkezi tarafından özel bir etkinlik düzenlendi. Etkinliğe Of Kaymakamı Hayrettin Çiçek ve Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu da katıldı.

Kaymakam Çiçek ve Müdür Kabahasanoğlu öğrencilerle birlikte günün anısına hazırlanan yaş pastayı kestiler.

Kaymakam Çiçek burada yaptığı konuşmada; "Bugün buraya sizlerin özel gününüzü kutlamak, sizlerle beraber olduğumuzu ifade etmek için geldik. Sizleri çok seviyor ve önemsiyoruz. Sizler bizim için çok önemlisiniz. Sağlıklı ve nezih ortamda eğitim görüyorsunuz. Bu noktada kurumumuzun yönetici, öğretmen ve idarecilerini tebrik ediyorum. Geçmişe göre ülkemiz, geldiği nokta itibariyle engelliler için büyük mesafeler kat etti. Engellilerin hayatını kolaylaştırma adına yapılacak daha çok işler var. Toplum olarak yapacağımız en güzel iş engellileri anlamak ve onlara yeni engeller çıkarmamaktır. Tekrar bu özel gününüzü kutluyor, sağlıklı günler diliyorum” diyerek duygularını ifade etti.

Pasta kesiminin ardından Kaymakam Çiçek ve Müdür Kabahasanoğlu Özel Dayıoğlu Rehabilitasyon Merkezinde yürütülen çalışmalar hakkında Kurum Müdürü Zeynep Hacıkerimoğlu’ndan bilgi aldılar.

Özel Dayıoğlu Rehabilitasyon Merkezindeki programa Of Kaymakamı Hayrettin Çiçek, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Kurum Müdürü Zeynep Hacıkerimoğlu, kurum sahibi Hüseyin Dayıoğlu, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Of Ajans

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24