Cumder’den 43 aileye gıda yardımı

Cumapazarı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği işadamlarının destekleriyle Cumapazarılı 43 aileye gıda ve maddi destek sağladı.

Cumder’den 43 aileye gıda yardımı

Merkezi İstanbul’da bulunan ve kısa adı CUMDER olan Cumapazarı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği işadamlarının destekleriyle Cumapazarılı 43 aileye yardım yaptı.

Kendilerine her zaman destek olan işadamlarına teşekkür eden Cumder Başkanı Yaşar Çakır, Ramazan ayında da ihtiyaçlı vatandaşlara destek olmak için işadamları ve hayırseverlerin desteklerini beklediklerini ifade etti.

Bu zor günlerin en kısa sürede geçeceğine inandıklarını belirten Başkan Çakır yaptığı açıklamada; “Sevgili mahalle sakinlerimiz. Dünyamızın zor süreçlerden geçtiği bu günlerde dernek olarak dünyanın dört bir yanında olan tüm hemşerilerimiz ile sanal ortam dahi olsa çok yakinen ilgilenmeyi kendimize görev edindik. Dernek olarak bugüne kadar olduğu gibi bu zor günlerde de her ne kadar evde kalsak dahi hem mahallemizde hem de İstanbul’da ikamet eden ihtiyaçlı ailelerimizi takip etmekteyiz. Muhtarlığımız ile koordine sağlayarak derneğimizce başlatmış olduğumuz yardım kampanyası ile 43 ailemize gıda ve maddi yardım desteği sağladık. Bu kampanyada bizlere destek sağlayan birbirinden değerli iş adamlarımıza tüm Cumapazarı halkımız adına yürekten teşekkür ediyoruz. Önümüzün ramazan olması nedeniyle yardım kampanyamız devam etmektedir. Yardım yapmak isteyen hayırseverlerimizin 0537 442 35 61 nolu derneğimizin telefonumuzdan direk aramaları veya mesaj ile bizlere ulaşması veya derneğimizin bağış kampanyaları için açmış olduğumuz Trabzon İli Of İlçesi Cumapazarı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Türkiye Finans Katılım Bankası Güngören Çarşı Şubesi TR290020600239009484270006 nolu hesabımıza yardım yapabilirler” ifadelerine yer verdi.

Of Ajans

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
ALI KASIM
ALI KASIM - 4 yıl Önce

Ben Suriyeliyim, hiç almadım

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24