Cumapazarı’nda yangın

Cumapazarı Mahallesi’nde meydana gelen yangına müdahale eden söndürme ekipleri yoğun bir mücadele veriyor.

Cumapazarı’nda yangın

Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve rüzgarlı bir havanın olması bölgemizde yine yangınlara sebep oldu.

27 Ocak Salı günü öğlen saatlerinde Çamlı, Soğupınar, Ballıca, Meyvalı ve Cumapazarı’nda meydana gelen yangınlarda bitki örtüsü zarar gördü.

Orman Bölge Müdürlüğü yangın söndürme ekipleri ile Trabzon Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürme çalışmaları başlatıldı.

Kısmen kontrol altına alınan yangınların yerleşim yerlerine ulaşmaması için ekiplerin yangına müdahaleleri devam ediyor.

Of Kaymakamı Hayrettin Çiçek yaptığı açıklamada; “Cumapazarı Mahallemizde devam eden yangına Orman Bölge Müdürlüğü yangın söndürme ekipleri ile Trabzon Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerimiz tarafından müdahale edildi. Jandarma ekiplerimiz bölgede yangın söndürme ekiplerine destek veriyor. Yangınları söndürme çalışmalarımız devam ediyor. İki evimiz tedbir amaçlı boşaltıldı. Yangının diğer yerleşim yerlerine ulaşmaması için ekiplerimiz gece boyu sahada olacak. Çok şükür can veya hayvan sağlığını tehdit edecek bir durum yok. İnşallah en ısa sürede yangınları söndüreceğiz. Bölge halkımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, sahada canla başla mücadele eden ekiplerimize teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Of Ajans

Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2021, 02:18

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
Halil İbrahim Acar
Halil İbrahim Acar - 3 yıl Önce

Allah kolaylıklar versin

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24